İKİLİ ROLLERİNE POLİGONDA HAZIRLANDI.

İKİ USTA OYUNCU MENDERES SAMANCILAR VE ALİ SÜRMELİ    “BABALARIN BABASI” NDA BULUŞTU.

Menderes Samancılar ise İlk Kez Mafya Babası Rolünde!

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in yaptığı senaryosunu Nuri Özgül ve Şenol Zencir’in yazdığı yapımcılığını Selin Altınel’in üstlendiği başrollerini Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan, Barış Başar, Ömer Gecü, Erdal Cindoruk,  Emre Kentmenoğlu ve Ayşen Sezerel’in paylaştığı komedi filmi “Babaların Babası” iki usta oyuncuyu  bir araya getirdi. İkili rollerine poligonda hazırlanırken çekimlerde 500 adet kuru sıkı kurşun kullanıldı.

Mafyanın  karanlık dünyasını farklı ve esprili bir dille yansıtan “Babaların Babası” için Menderes Samancılar ve Ali Sürmeli birlikte kamera karşısına geçti. İkili zorlu çatışma sahnelerinin hakkını verebilmek için atış poligonunda toplamda 6 saat alıştırma yaptılar. İlk kez poligonda atış talimi yapan usta oyuncular artık bu sayede hedefi bile şaşırmaz hale geldiklerini  belirttiler.

Çekimleri 3 ay once İstanbul’da tamamlanan ve  500’ü aşkın kuru sıkı merminin kullanıldığı filmin konusu ise şöyle; İstanbul yer altı aleminin raconunu kesen, Babaların Babası Necdet Çetin (Menderes Samancılar) birlikte iş yaptığı diğer mafya babalarının arkasından iş çevirdiğini öğrenir. Çetin, onlara bir ders vermek için harekete geçer. Hazırladığı sürprizin en büyüğü  ise  uzun yıllardır herkesten sakladığı oğludur. Ancak  konservatuar mezunu olan Berk (İsmail Demirci) balettir. Hiç bir şeyden haberi olmayan genç adamın  en büyük hayali ise baş balet olmaktır. Balerin kız arkadaşı ile birlikte mütevazi  bir hayat süren Berk kendini bir anda mafya babalarının hesaplaşması içinde bulur. Üstelik onların en büyüğü ve en korkulanı kendi öz babasıdır.

Eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile “Babaların Babası” 22 Nisan’da vizyonda!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları - Hansel and Gretel Witch Hunters (2013) Mutlu Canavar Ailesi 2 - Happy Family 2 (2022) Bezm-i Ezel (2017) Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011) Felaket Henry - Horrid Henry The Movie (2011) Mavzer (2022)

Leave a comment