NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL
MEHMET TURGUT KARELERİ ile
“HAYVANLAR İÇİN KÜKRE” DİYOR!

National Geographic Society, Afrika’da soyları tükenen büyük kedileri koruma altına almak için Nat Geo Wild’da 3-10 Şubat 2013 tarihleri arasında yayınlanacak “Büyük Kediler Haftası” dahilinde bir kampanyaya imza atıyor. National Geographic Channel Türkiye ise kampanyayı daha da genişleterek; başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’a poz veren ünlü isimlerin desteğiyle herkesi, yardıma muhtaç, sahipsiz, nesli tükenen tüm hayvanlar için kükremeye davet ediyor.

“Hayvanlar İçin Kükre” kampanyasına destek vermek için birbirinden ünlü isimler başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’un objektifinin karşısına geçtiler. Televizyon, müzik, spor, moda, sosyal medya gibi farklı dallarda öne çıkan, konuya duyarlı isimler bir yandan objektiflere poz verirken, diğer yandan National Geographic Channel kameralarına herkesi hayvanları korumaya davet etmek için mesajlar verdiler.

Ünlü oyuncular Mustafa Alabora, Hazal Kaya, Pınar Altuğ, Kaan Çakır, müzisyen-oyuncu Erdem Yener, gazeteci-yazar Oben Budak ve Esin Övet, milli basketbolcu Sinan Güler, stilist ve moda editörü Alexander Kokoskeriya ile sosyal medyanın güçlü isimleri Hazal Yılmaz (cokgezenlerkulübü.com), Koray Caner Öztürk (koraycaner.com), Billur Saatçi (offnegiysem.com) ve Ferhan Talib (iconjane.com) projeye katılırken; tüm ünlülerin fotoğraflarını çeken Mehmet Turgut da hayvanlar için kamera karşısına geçti.

National Geographic Channel, 6 Şubat Salı günü Twitter’da #hayvanlaricinkukre etiketiyle, tüm ünlülerin de desteğiyle, ülkemizde yardıma ihtiyaç duyan tüm hayvanlar adına sesini duyurmaya çalışacak. Destek olmak isteyenler www.natgeotv.com.tr/buyuk-kediler-haftasi adresinden, yardım bekleyen kampanyalar ve barınaklara ait detaylı bilgi sahibi olabilirler.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157632736589896″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ben Ölmeden Önce - Before I Fall (2017) Herkes mi Aldatır? (2010) Güzel ve Çirkin - Beauty and the Beast (2012) Kuzu (2015) Yarının Sınırında - Starred Up (2014) Gece Vurgunu - Nightcrawler (2014)

Leave a comment