Gaipten gelen ses, karanlığın içinden yükselecek doğaüstü gerilim /korku filmi

“SES” 5 Mart’ta duyulacak
SES’in çekimlerinde heyecan dolu anlar

“Bıçak Sırtı” dizisindeki başarılı performansının ardından İtalya’ya dönen Mehmet Günsür, uzun bir aradan sonra “Ses” filmi için kamera karşısına geçti. Son beş yıldır sinema kariyerine yurtdışında çevirdiği filmleriyle devam eden Mehmet Günsür, SES ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

5 Mart’ta vizyona girecek olan filmde Selma Ergeç ile başrol oynayan Mehmet Günsür, rolü gereği gökdelenin çatısında yürümesi gereken sahnede heyecan dolu anlar yaşandı. Maslaktaki bir gökdelenin teras katında, yerden yüz metre yükseklikteki, parmaklıklar üzerinde gerçekleştirilen çekimlerde Mehmet Günsür, dondurucu soğuk ve tehlikeli
çekim şartlarına karşın dublör kullanmadı. Bütün gece süren çekimler, alınan önlemler ve ekip özverisi ile başarı ile tamamlandı. 4 haftada tamamlanan film çekimlerinin ardından İtalya’ya geri dönen Günsür, filmin özel gösterimi için İstanbul’a geliyor.

Yönetmenliğini Ümit Ünal’ın üstlendiği filmin kadrosunda Selma Ergeç, ve Mehmet Günsür’ün yanı sıra Işık Yenersu, Eylem Yıldız, Serra Yılmaz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Konu: Derya (Selma Ergeç) bir bankanın çağrı merkezinde çalışan ve yaşlı annesi (Işık Yenersu)  ile birlikte yaşayan genç bir kızdır. Derya’nın rutin giden hayatı, gaipten duymaya başladığı bir SES’in ortaya çıkması ile beraber altüst olur. Genç kız başlangıçta SES’i duymazlıktan gelmeye çalışsa da, SES kısa sürede hayatını kontrol etmeye başlar. Derya’dan işyerindeki patronu Onur’u (Mehmet Günsür) takip etmesini  isteyen SES, genç kızın hayatını giderek korkunç bir kabusa çevirir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Fil Adam - The Elephant Man (2020) Pazar: Bir Ticaret Masalı / The Market: A Tale of Trade (2009) Yaz - Leto (2018) Süper Aile - Helt Super - Just Super (2023) Ölüm Kampı - Cub (2015) Çılgın Kolej (2017)

Leave a comment