Show TV ekranlarında önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak Eve Düşen Yıldırım dizisi, güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle daha yayınlanmadan ilgi odağı oldu. Sosyal medyada büyük ilgi gören dizi tanıtımları merak uyandırıyor.
Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi projeleriyle izleyiciyi ekrana bağlayan Med Yapım’ın yeni dizisi Eve Düşen Yıldırım, önümüzdeki günlerde Show TV’de yayınlanmaya başlayacak. Başrollerini  Murat Han, Gizem Karaca, Seda Akman, Suzan Aksoy ve Buket Dereoğlu’nun paylaşacağı Eve Düşen Yıldırım dizisinde; babası ölen güzel genç bir kızın hiç tanımadığı amcasının evine yerleşmesiyle başlayan yeni hayatı ve bu yeni evde yaşadığı olaylar anlatılıyor.
Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Meryem Gül’ün kaleme aldığı Eve Düşen Yıldırım dizisini Mehmet Bahadır Er yönetecek. Tanıtımları dönmeye başladığından bu yana çok kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan dizi haline gelen Eve Düşen Yıldırım, Şubat ayı ortasında Show TV’de yayınlanmaya başlayacak.
2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca’nın canlandırdığı Muazzez karakterinin etrafında şekillenen dizinin hikayesi kısaca şöyle: Beklemediği bir anda babasının ölümüyle yıkılan Muazzez, İzmir’de yapayalnız kalmıştır. Durumu haber alan amcası yıllardır görmediği ve konuşmadığı ağabeyinin kızı Muazzez’i İstanbul’a yanına almak ister. Muazzez İstanbul’da amcasının köşküne taşınır. Ancak amcasının iki oğlu Namık ve Sait, Muazzez’e aşık olur. Üstelik Namık evlidir. Muazzez yeni ailesiyle tanıştığı andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157629157524703″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hobbit: Beklenmedik Yolculuk - The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) İnanılmaz Örümcek Adam - The Amazing Spider Man (2012) İncir Reçeli 2 (2014) Karda Bir Beyaz Kuş - White Bird in a Blizzard (2014) Hayati Tehlike (2016) Reflection - Akis (2022)

Leave a comment