Masal

Konu: 1 – Film, İstanbul’da Yeşim (25) adındaki karakterin zorlu ameliyattan sağ çıkamayacağını düşünmesinden hareketle, hastane odasında arkadaşlarına yazdığı vasiyet niteliğindeki mektupla başlıyor. Yeşim’in mektubundaki vasiyeti yerine getirmek için Bafa Gölüne doğru yola koyulan beş arkadaş, vasiyetteki gizemi çözmeye çalışırken aşk ve dram yüklü farklı, gizem dolu başka hikâyelerle karşılaşırlar ve bu hikâyeler de Yeşim’in hikâyesiyle birleşir…

2 – Ayhan hiç beklemediği bir anda Yeşim’in ölüm haberiyle sarsılır. Cenaze sırasında ilk zarfı açar. Yeşim ikinci zarfın açılması için biraraya gelmesini istediği insanları saymıştır. Cenazesinden sonra üç erkek, iki kız Yeşim’in bıraktığı bir notta yazan yere doğru yolculuğa çıkarlar. İki gün boyunca yaşanan eğlenceli, heyecanlı, duygusal olaylarla, ölümü, aşkı ve arkadaşlığı tekrar tekrar keşfedecekler, yaşamlarının geri kalanında o hafta sonunun izlerini taşıyacaklardır.

Gösterim Tarihi: 02 Eylül 2016
Dağıtım: Özen Film
Yapım: Erik Sanat
Yapımcı: Üveys Mermertaş
Senaryo: Tolga Baysal
Genel Koordinatör: Sertaç Sustam
Sanat Yönetmeni: Necat Başkan
Kurgu Yönetmeni: Volkan Adıyaman
Müzik: Erman Tazegül, Hatem Tokuş
Solist: Ferdi Ünal, Beyza Bilgin
Uygulayıcı Yapımcı: Hakan Yusufoğulları, Mesut Erbaş
Yönetmen: Arın Arjen Öztürk
Oyuncular: Gökhan Mumcu, Tolga Yüce, Bengi Öztürk, Melis Canan Çiçekdenk, Ercan Özdal, Çiğdem Demirci, Eylül Demirpehlivan, Tayfun Sav, Neslihan Acar, Yusuf Ekşi

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çok Filim Hareketler Bunlar 	 (2010) Öldürme Arzusu - Death Wish (2018) Ahlat Ağacı - The Wild Pear Tree (2018) Meryem (2013) Yeni Nesil Ajan: Xander Cage’in Dönüşü - xXx: The Return of Xander Cage (2017)

Leave a comment