Yıldız Oyuncu Henry Cavill’i Superman Olarak Gösteren İlk Filmden Fotoğraf  Yayınlandı.
Warner Bros. ve Legendary Pictures Zack Snyder’ın yönettiği ve Henry Cavill’in Superman’ı canlandırdığı “Man of Steel” filminden ilk fotoğrafı sunar.
Filmin başrollerinde üç kez Oscar® adayı olan Amy Adams (“The Fighter”) Daily Planet muhabiri Louis lane olarak ve yine Oscar® adayı Laurence Fishburne (“What’s Love Got to Do with It”) de onun  yayın yönetmeni Perry White olarak rol alıyorlar. Clark Kent’i evlat edinen anne ve babası Martha ve Jonathan Kent’i Oscar® adayı Diane Lane (“Unfaithful”) ve Akademi Ödüllü® Kevin Costner (“Dances with Wolves”) canlandırıyor.

Süperkahraman’ın dışında hayatta kalan iki Kryptonlu daha var; filmin kötü adamları Oscar® adayı Michael Shannon’ın (“Revolutionary Road”) canlandırdığı General Zod ve Antje Traue tarafından canlandırılan Zod’un kötü ortağı Faora. Ayrıca, Superman gibi Krypton’lu olan gerçek annesi Lara Lor-Van, Julia Ormond ve  babası, Jor-El, Akademi® ödüllü
Russell Crowe (“Gladiator”) tarafından canlandırılıyor.
Kadroyu tamamlayan diğer isimler arasında ABD ordu mensubunu canlandıran Harry Lennix ve Colonel Hardy rolünde Christopher Meloni de yer alıyorlar.
“Man of Steel”in yapımcıları Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan ve Deborah Snyder.  Senaryo David S. Goyer tarafından yazıldı, hikaye Goyer ve Nolan’a ait. Film DC Comics tarafından yayınlanan ve Jerry Siegel & Joe Shuster’un yarattığı Superman karakterlerine dayanıyor. Yönetici yapımcılar Thomas Tull ve Lloyd Phillips.
Çekimleri devam eden, “Man of Steel”in ABD’de 14 Haziran 2013 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor. Filmin dünya çapındaki dağıtımı, bir Warner Bros. Entertainment şirketi olan Warner Bros. Pictures tarafından yapılacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yang’dan Sonra - After Yang (2022) Git Başımdan (2015) Unutursam Fısılda  (2014) Taşıyıcı: Son Hız - The Transporter: Refueled (2015) Halka 3 - Rings (2017) Louis Wain’in Renkli Dünyası - The Electrical Life of Louis Wain (2021)

Leave a comment