MAHALLEDE KAHKAHA TUFANI!
HACAMAT’IN KUZUSU ‘POLAT’ İLGİ ODAĞI OLDU!
SEZONUN EN İDDİALI KOMEDİ FİLMİ!

Senayosunu İnci Uluçay’ın yazdığı Biray Dalkıran’ın yönettiği Bana Bir Soygun Yaz adlı komedi filminin sette basın toplantısı yapıldı. Sezonun en iddialı filmleri arasında yer alan filmde Hakan Yılmaz, Çetin Altay, Umut Oğuz, Mehmet Özgür, Sera Tokdemir ve Yosi Mizrahi rol alıyor.  Tüm kadronun hazır bulunduğu basın toplantısı filmin çekim mekanı olan Balat’ta mahalle meydanında yapıldı. Tüm mahallenin büyük bir keyifle izlediği çekimler ve basın toplantısında Mehmet Özgür’ün oynadığı Hacamat karakterinin kuzusu ‘Polat’ herkesin ilgi odağı oldu.  Filmin maskotu olan Polat, Mafya lideri Hacamat’ın en sadık elemanlarından biri olarak izleyiciyle buluşacak.

Filmde Hakan Yılmaz’ın canlandırdığı Onur,  birgün yolculuk sonunda teslim etmek üzere emanet bir kutu alır. Aynı gün de aldatıldığını düşünen sevgilisi Leyla, Onur’un tüm eşyalarını ve verilen emanet kutuyla birlikte benzin döküp yakar. Fakat Onur, o kutuda ne olduğunu çok acı bir şekilde öğrenecektir. Onur, sonradan arkadaşlarını da dahil ettiği girdabın içinde o ‘ emaneti’ geri ödemek için soygun yapmayı bile düşünür. Üç kafadarın kendi hayatlarını mafyanın elinden kurtarma çabalarını oldukça komik bir dille anlatan film 14 Aralık’ta sinema perdesinde sinema izleyicisiyle buluşacak…

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157630874167926″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sefiller - Les Miserables (2020) The Insult: Hakaret - The Insult (2018)  (2015) Bas Gaza Bas - Manta manta II (2023) Kaygı (2017) Ölüm Zili - Gosa - Death Bell (2010)

Leave a comment