Ma’nın evinde herkes hoş karşılanır. Ama eve dönme konusunda iyi şanslar…
Oscar ödüllü Octavia Spencer, sakin Ohio kasabasında yalnızlığı seven biridir. Bir gün kasabada yeni olan genç Maggie (Diana Silvers, Glass) Sue Ann’den kendisi ve arkadaşları için içki almasını ister. Sue Ann, kendisinden küçük olsalar da masum arkadaşlar edinme fırsatını yakalar.
Çocuklara evinin bodrum katında takılarak içkili araba kullanmaktan kaçınmalarını teklif eder. Ama birkaç başka ev kuralı vardır: Çocuklardan biri ayık kalmak zorunda. Küfretmek yok. Asla üst kata çıkmayın. Ve ona “Ma” deyin.
Ancak Ma’nın konukseverliği takıntıya dönüşmeye başlar. Bir gençlik rüyası olarak başlayan olay dehşet verici bir kabusa dönüşür ve Ma’nın evi kasabadaki en iyi mekanken dünyadaki en kötü mekan olur.


Ma’da ayrıca Juliette Lewis (August: Osage County) Maggie’nin annesi, Luke Evans (Beauty and the Beast) kasabadaki bir baba, Missi Pyle (Gone Girl) kız arkadaşı ve McKaley Miller (TV’den Hart of Dixie), Corey Fogelmanis (TV’den Girl Meets World), Gianni Paolo (TV’den Power) ile Dante Brown (Lethal Weapon TV dizisi) Maggie’nin arkadaşları rolünde.
The Help and Get On Up filmlerinin ünlü yönetmeni Tate Taylor ile gişe rekortmeni yapımcı Jason Blum’dan (Get Out, Halloween, The Purge serisi) kendi neslinin en güçlü oyuncularından biri olan Spencer’ın cesur ve beklenmedik performansıyla bir gerilim geliyor.
Ma filmin yazarları Scotty Landes (Comedy Central’dan Workaholics) ve Taylor. Yapımcılar Blumhouse Productions adına Blum, Taylor ve John Norris (idari yapımcı, Get On Up). İdari yapımcılar Spencer, Couper Samuelson, Jeanette Volturno, ve Robin Fisichella.

Yönetmen: Tate Taylor
Oyuncular: Octavia Spencer, Juliette Lewis, Diana Silvers, Luke Evans, McKaley Miller, Missi Pyle, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo, Dante Brown
Yazar: Scotty Landes, Tate Taylor
Yapımcılar: Jason Blum, Tate Taylor, John Norris
İdari Yapımcılar: Octavia Spencer, Couper Samuelson, Jeanette Volturno, Robin Fisichella
Tür: Gerilim

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Limonata (2015) Pepee: Birlik Zamanı (2017) Terminal (2018) Elveda İlk Aşk - Goodbye First Love (2012) Buz Fırtınası - Ice Storm (2022) Çalıntı Hayat - The Words (2012)