Son İstasyon’un Antalya galasında izdiham!
Son İstasyon’un halk galası…
Levent Kırca’ya Antalya’da büyük ilgi…

Uzun yıllardır yaptığı mizah filmleri, televizyon programları ve tiyatro oyunlarıyla tanınan Levent Kırca, beyaz perdede ilk drama performansını sergilediği “Son İstasyon” filmine Antalya’da halk galası yapıldı. Yoğun bir katılımla Özdilek Park’ta gerçekleşen muhteşem galada filmin oyuncularından Levent Kırca, Başak Daşman, Korel Cezayirli, Hikmet Karagöz, Merak Küçükerol, Ziver Açıl, Özgür Aydın ve yönetmen Oğulcan Kırca hazır bulundu. Halkın büyük bir ilgi gösterdiği Levent Kırca, tüm hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi. Filmin sonunda ağlayan Kırca ‘Bu filmi altıncı izleyişim. Hala duygulanıyorum, böyle ailelerin olduğunu biliyorum. Onlara ve aslında Türkiye’nin haline ağlıyorum’ dedi. Başta belirtilen tarihten sonra 9 Nisan’da vizyona giren film 100 kopya olarak tüm Türkiye’de sinema izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor…

Kırca Yapım’ın yapımcısı olduğu, hikayesini yine Levent Kırca’nın kaleme aldığı, Oğulcan Kırca ve Tekin Duman’ın birlikte senoryalaştırdığı filmde ünlü komedyen Levent Kırca bir demiryolu memurunu canlandırıyor… Sıcacık ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken prodüksiyon Son İstasyon çarpıcı sahneleri ve seyircilerin belleklerinden uzun süre silinmeyecek. Levent Kırca’nın canlandırdığı üç çocuk sahibi demiryolu memuru Ruhi ve ailesinin hüzün ve mizahla yüklü hikayesini anlatırken, gerçekçi bir Türkiye panoraması çiziyor. Emekli ikramiyesiyle çatısı akmayan bir ev alıp hayatının son demlerini huzurlu bir şekilde geçirmek isteyen Ruhi,’nin kızı Esra ve küçük oğlu Önder daha iyi yaşamak hayalindedir. Onların bu masum hayalleri bütün aileyi bir anda İstanbul’a sürükler. Ruhi’nin eşi ve annesiyle birlikte İstanbul’a gelmesiyle artık gelişen olaylar artık kimsenin kontrolünde değildir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Pete ve Ejderhası - Pete’s Dragon (2016) Sekiz Sıfır (2022) İlahların Aşkı - Ondine (2010) Kar Beyaz (2011) Kedi (2017) Güneşi Gördüm (2009)

Leave a comment