LEGO® yapım parçaları teknolojik yeniliklerle artık daha eğlenceli!
LEGO®’ya dair her şeyin başladığı yer: Billund
LEGO® dünyasının kalbi Danimarka’daki Billund’da atıyor. Billund’da bulunan LEGO® House, eğlence ve öğrenme yoluyla yarının mimarı çocuklara ilham veriyor. 4 farklı deneyim bölgesinden oluşan LEGO® House’da yaratıcılığın farklı şekillerde keşfedebildiği iki sergi alanı ve dört oyun alanı yer alıyor. Binanın mimarisi, gerçek LEGO® yapım parçalarına benzer, birbirine bağlı 21 adet büyük yapım parçasından oluşuyor. 25 milyon LEGO® yapım parçası ile dolu 12 bin metrekarelik yeni LEGO® House, misafirlerini eğlence dolu bir dünya sunuyor. Dünyanın dört bir yanından gelen LEGO® tutkunları, aynı zamanda Billund’daki LEGOLAND Park’ı da ziyaret edebiliyor.
LEGO® Group, LEGO® yapım parçasını tasarımın merkezinde tutarken, günümüz trendlerini inceliyor ve çocuklar için yaratıcı oyuna pek çok yenilik getiriyor. Setlerini LEGO® tutkunu çocuklar için çekici hale getirmek amacıyla pek çok yenilik yaptıklarını söyleyen LEGO® Group CEO’su Niels B. Christiansen, “LEGO® setleri, yeni trendlere ayak uydururken yaratıcı oyun için de sonsuz fırsatlar sunuyor. Çocukların sevdiği karakterleri, minifigürleri, dijital ortamda da hayata geçiren LEGO®; dünyanın dört bir yanındaki çocuklara ilham veriyor” dedi.
LEGO®’nun klasikleşmiş yapım parçası minifigür, bu yıl 40. yaşını kutlarken her çocuk LEGO®’da kendinden bir şeyler buluyor. 5 yaş ve üstü tüm çocuklar, LEGO® City ile gerçekçi bir o kadar da hayal kurmaya ve yaratıcılığa dayanan oyunun keyfini çıkarıyor. LEGO® Friends, dünyayı keşfetmek, daha renkli ve güzel bir hale getirmek için çocuklara ilham verirken Andrea, Emma, Mia, Olivia ve Stephanie de oyun boyunca minik kahramanlara eşlik ediyor. LEGO®’nun bir diğer seti LEGO® Technic’in kapsamlı ve detaylı modelleri, hem çocukları hem de yetişkinleri mutlu ediyor.
Gelişmiş donanım ve yazılım teknolojisiyle LEGO® oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyan LEGO® Boost, çocukların kolayca programlayabilecekleri LEGO® robotları oluşturmalarına olanak tanıyor. LEGO®’nun yeni seti NINJAGO® Stormbringer ile ise setleri birleştirmek, ücretsiz LEGO® BOOST uygulamasını indirmek, ejderhalarla mücadele etmek ve sezgisel programlama bloklarını kullanarak çok daha fazlasını kodlamak artık mümkün! Dijital deneyimi fiziksel ürünle buluşturan LEGO®, çocukların kodlamayı daha eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlıyor.
LEGO® dünyası aynı zamanda beyaz perdeye geri dönüyor! Yapım parçalarının, minifigürlerin, iyiliğin ve kötülüğün heyecan verici etkileşimini sunan, serinin ikinci filmi The LEGO® Movie 2 izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
İskoçya Kraliçesi Mary - Mary Queen of Scotts (2019) Bir Zamanlar Hollywood’da - Once Upon a Time in Hollywood (2019) Git Başımdan (2015) Kubilay (2010) Pişiriciler - The Elfkins: Baking A Difference (2021) DAHA (2018)