Yasak Büyü

Caz Çağı ile yeraltı büyücülük dünyasının
inanılmaz bileşimi hem ciltli hem de karton kapakla karşınızda!

Büyü güçlü ve tehlikeliydi, bağımlılık yapıyordu. 18. Kanun Değişikliği ile nihayet yasadışı olmuştu.
1926’da, Büyücülük Karşıtları büyü yapmayı tamamen yasaklamayı başarmıştı ve şehrin yeraltı büyü dünyası en şaşalı zamanını yaşıyordu. Büyücüler gangsterlere suçlarında yardımcı olacak illüzyonlar yapıyor, kaçakçılar denizaşırı ülkelerden büyülü kaçak mal getiriyordu. Müşterilerin kendilerini büyüye boğabilecekleri gösteri mekânlarında akılları uçuran, sarhoş eden Parıltı adlı iksirden içilebiliyordu.
Joan Kendrick, ailesinin evi ellerinden alınınca şehrin en ünlü suçluları olan Shaw Çetesi’ne üye olmayı yeni kabul etmiş bir büyücüydü. Federal Yasak Birimi’ne yeni katılan Alex Danfrey’nin ise karmaşık bir geçmişi ve özel yetenekleri vardı. Shaw Çetesi’ne üye olup onları yakalamakla görevlendirilmişti.

Joan ve Alex yasak büyünün şiddet dolu, tehlikeli dünyasına girdiklerinde yolları kesişecek ve aldıkları emirlere rağmen birbirlerinden etkilenmeden edemeyeceklerdi. Ancak işler değişmeye başladığında bu ikili kime sadık kalacaklarına karar vermek zorunda kalacak ve karşı karşıya geleceklerdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Maşa ile Koca Ayı: Yepyeni Maceralar - Masha i Medved 3 (2019) Uzun Aşkın Kısası - Long Story Short (2021) Şeflerin Savaşı - Comme Un Chef (2014) Hemşire (2018) 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi - 300: Rise of an Empire (2014) Periler Ülkesi - Bayala (2022)