Ülkemizin üst üste yaşadığı tasız olayların ardından geçtiğimiz hafta programını iptal eden Günay Restoran bu hafta sahnesinde Kutsi ve Ebru Yaşar’ı ağırladı. Geceye ilk sırada çıkan Türk Pop Müziği’nin romantik sesi Kutsi, depremzedelere ve şehitlere üzüntüsünü dile getirdikten sonra programına başladı. Yaklaşık bir buçuk saat eski ve yeni hit şarkılarından oluşan repertuarıyla sahnedeki yerini alan Kutsi, sahneden iner inmez yeni albümünün hazırlığı için soluğu stüdyoda aldı. Bu aralar stüdyoda sabahlayarak şarkıların okumalarını yaptığını belirten Kutsi, ‘Çok yakında yeni hit şarkılar geliyor’ dedi.

Kutsi’den sonra, sahneyi devralan Ebru Yaşar, misafirlerinin karşısına çıkmadan önce basının karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu. İlk kez Günay’da sahneye çıkmanın heyecanı içinde olduğunu belirterek hem kıyafetlerine hem de repertuarına çok özendiğini ifade eden Ebru Yaşar, programını ilk bölümünde Türk Sanat Müziği’nin en güzel örneklerini, ikinci bölümde de kendi şarkılarından olan bir program yaptı. İlk olarak ‘Buz Ayazı’ adlı Nur Yerlitaş imzalı transparan görünümlü, taşlarla süslü kıyafeti ile sahne alan Yaşar, daha sonra ‘Endülüs’te Raks’ adlı kırmızı ve uzun bir elbiseyle dinleyicilerinin karşısına çıktı.

Sahneye çıkarken hala üzerinde bir burukluk ve kalbinde bir sızı hissettiğini belirten Ebru Yaşar ‘Ülkemizin hangi metrekaresinde bir şey olsa bizim içimiz yanar. Yaraları en kısa zamanda sarmak hepimizin görevi’ dedi.

Resimler:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Şarkını Söyle - Sing (2016) Polis Akademisi: Alaturka (2015) İlk Temas (2022) Jobs (2013) Dali Diyarı - Daliland (2023) Şey - The Thing (2011)

Leave a comment