KÜÇÜK PRENS 23 Eylül Çarşamba sinemalarda!

TÜM BÜYÜK, KÜÇÜK PRENS VE PRENSESLERİ BEKLİYORUZ!
Tüm zamanların en sevilen hikayelerinden olan, kitabı 250’nin üzerinde dile çevrilmiş ve Dünya çapında 145 milyon adet satmış tüm zamanların en sevilen hikayesi “KÜÇÜK PRENS”in aynı adlı eserden uyarlanan filmi 3D seçeneğiyle 23 Eylül Çarşamba günü sinemalarda!

Merakla beklenen KÜÇÜK PRENS filminin galası ünlü isimlerin katılımıyla 13 Eylül Pazar günü MALL OF İSTANBUL ve MOİPARK ev sahipliğinde gerçekleşti.
Bir Oflaz Medya Grubu şirketi olan Medyavizyon’un ithal ettiği, dağıtımcılığını Mars Dağıtım’ın üstlendiği  ve , dünyaca ünlü şekerleme markası Chupa Chups’un katkılarıyla  23 Eylül Çarşamba günü vizyona girecek filmin galasına, ESRA OFLAZ GÜVENKAYA, FATİH KARACA, BUKET DEREOĞLU gibi ünlü simalar yanısıra ünlü markaların üst düzey yöneticileri ile filmi seslendiren oyuncular ÖZDEN AYYILDIZ, AHMET TAŞAR, ELİF ACEHAN gibi  ünlü isimler katıldı.

Film öncesinde misafirleri bekleyen sürpriz Küçük Prens dünyasında, ünlü dizilerden tanıdığımız ve geçtiğimiz sene UNUTURSAM FISILDA filmindeki rolüyle akıllara kazınan güzel oyuncu GÖZDE ÇIĞACI, çocuklara filmin uyarlandığı ünlü Küçük Prens kitabından bölümler okudu.

Çocukların hayallerindeki Küçük Prens’i çizerek katıldıkları çekilişle 1 çifte Air France tarafından Paris bileti hediye edildi.

7’den 70’e geniş bir kitlenin katılım sağladığı galada herkesin büyük beğenisini toplayan film, şekerlemede dünya markası Chupa Chups’un ana sponsorluğunda vizyona giriyor! Filme Dimes, Air France, Numberone FM, HAPE Toys, D&R, Tohum Otizm Vakfı, İstanbul FM gibi bir çok marka ve kuruluş da destek veriyor. Ünlü eserin Türkiye’de uzun süredir yayın hakkı sahibi olan MaviBulut Yayıncılık da film görselleriyle yeniden basılan kitaplarını ilk kez galada sergiledi ve klasikleşen kitabın çevirmeni SUMRU AĞIRYÜRÜYEN hayranlar için kitapları imzaladı.

Film sonrasında MALL OF ISTANBUL bünyesindeki MOİPARK’ta NumberOne FM dj’leri ile özel Küçük Prens konseri gerçekleştirildi. Büyük, küçük tüm katılımcılar Küçük Prens için yaratılan bu özel dünyada biraraya geldi.

TÜM BÜYÜK, KÜÇÜK PRENS VE PRENSESLERİ 23 Eylül günü Küçük Prens’in renkli dünyasını keşfetmeye BEKLİYORUZ!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kod Adı: U.N.C.L.E. - The Man From U.N.C.L.E. (2015) Araf 4; Meryem (2020) Kafalar Karışık (2018) Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Dino Brained - Dinozorlar (2020) Küçük Esnaf (2016)

Leave a comment