“KUÇU KUÇU”NUN YAZARI FABRICE ROGER-LACAN,
OYUNUN GALASI İÇİN İSTANBUL’DA!

Özgü Namal ve Selen Uçer’in birlikte rol aldıkları, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği “Kuçu Kuçu”nun Fransız yazarı Fabrice Roger-Lacan; oyunun galasına katılmak üzere İstanbul’a geliyor!

Kerem Ayan’ın, Fabrice Roger-Lacan’ın “Chien Chien” adlı oyunundan uyarlayıp yönettiği komedi – dram tarzındaki tek perdelik “Kuçu Kuçu”; başarılı uyarlaması ve Özgü Namal ile Selen Uçer’in göz dolduran performansları ile çok konuşuluyor. Oyunun yazarı Fabrice Roger-Lacan; oyunun afişini çok beğendiğini ifade ederek, beğenisini “Oyunun ruhuna uygun; hem şık, hem kışkırtıcı…” şeklinde dile getiriyor.

İki kadının, sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan karşılaşmasını anlatan bu eğlenceli tiyatro oyununun yazarı Fabrice Roger-Lacan; oyunun önümüzdeki günlerde gerçekleşecek galasına katılmak üzere, Kerem Ayan’ın davetlisi olarak İstanbul’a gelecek.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun tek perdelik yeni oyunu “Kuçu Kuçu”da her şey, önemli işadamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i, adadaki villasına çağırmasıyla başlar. Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye başlarlar. Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar. Nezaket kuralları dâhilinde başlayan bu karşılaşma, acımasız bir hesaplaşmaya dönüşür…

Kerem Ayan’ın Fransızcadan uyarlayıp sahneye taşıdığı “Kuçu Kuçu”nun dekoru Gamze Kuş, ışık tasarımı ise Arek Nişanyan tarafından hazırlandı. Oyunun bir başka sürprizi ise; Bülent Ortaçgil’in, seyircilere Özge Fışkın’ın sesinden ulaşan unutulmaz şarkısı “Benimle Oynar Mısın?”…

TEASER’I İZLEMEK İÇİN: http://www.youtube.com/watch?v=FfQdr3CPCi0

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Müstakbel Suçlar - Crimes of the Future (2022) Everest (2015) Şimdi Gel de Gör Beni - Lola Versus (2012) Sevimli Hayalet - Das Kleine Gespenst – The Little Ghost (2014) Hain - Traitor (2009) Fırtınalı Soygun - Force of Nature (2020)

Leave a comment