ÖZGÜ NAMAL ve SELEN UÇER
“KUÇU KUÇU” ile GÜLDÜRÜYOR!

Özgü Namal ve Selen Uçer’in performanslarıyla göz doldurduğu, oyunculukların yanı sıra hikayesi ve başarılı uyarlamasıyla da büyük övgüler alan tiyatro oyunu “Kuçu Kuçu”; sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan bir karşılaşmayı, komedi ve dramla iç içe sunuyor.

Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan’ın oyunundan, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği, AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun komedi – dram tarzındaki tek perdelik oyunu “Kuçu Kuçu”da; ödüllü oyuncular Özgü Namal ve Selen Uçer oyunculuklarıyla büyük beğeni topluyorlar.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun tek perdelik oyunu “Kuçu Kuçu”da her şey, önemli işadamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i,adadaki villasına çağırmasıyla başlar.Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye başlarlar. Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar. Nezaket kuralları dâhilinde başlayan bu karşılaşma, acımasız bir hesaplaşmaya dönüşür…

Kerem Ayan’ın Fransızcadan uyarlayıp sahneye taşıdığı “Kuçu Kuçu”nun dekoru Gamze Kuş, ışık tasarımı ise Arek Nişanyan tarafından hazırlandı. Oyunun bir başka sürprizi ise; Bülent Ortaçgil’in, seyircilere Özge Fışkın’ın sesinden ulaşan unutulmaz şarkısı “Benimle Oynar Mısın?”…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kutsal Savaşçı - Priest (2011) Aşkta Yanlış Yoktur - The Right Kind of Wrong (2014) Telekinezi - Dark Touch (2014) Doğu Ekspresinde Cinayet - Murder on the Orient Express (2017) Benim Adım Aşk - Amore - I am Love (2011) Aşk Sana Benzer (2015)

Leave a comment