İKİ KADIN, SIRLAR ve KAHKAKA DOLU BİR HESAPLAŞMA;
“KUÇU KUÇU” GÜLDÜRÜYOR!

İki kadının, sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan karşılaşmasını ve eğlenceli hesaplaşmasını anlatan “Kuçu Kuçu”; 31 Ocak 2013, Perşembe akşamı saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek! Özgü Namal ve Selen Uçer’in muhteşem bir performans sergiledikleri “Kuçu Kuçu”; izleyenleri güldürürken, başarılı metni ve rejisiyle de izleyenlerden tam not alıyor.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun komedi – dram tarzındaki tek perdelik oyunu “Kuçu Kuçu”; seyircisini Özge Fışkın’ın sesinden, Bülent Ortaçgil’in unutulmaz şarkısı “Benimle Oynar Mısın?” ile karşılıyor. Ödüllü oyuncular Özgü Namal ve Selen Uçer; sırların ortaya çıkmasıyla eğlenceli bir hesaplaşmaya dönüşen oyunda performanslarıyla büyük övgüler alıyorlar.

Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan’ın oyunundan, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği “Kuçu Kuçu”da her şey, önemli işadamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i, adadaki villasına çağırmasıyla başlar. Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye başlarlar. Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar. Nezaket kuralları dâhilinde başlayan bu karşılaşma, acımasız bir hesaplaşmaya dönüşür…

Dekorunda Gamze Kuş’un imzası bulunan “Kuçu Kuçu”nun ışık tasarımı ise Arek Nişanyan tarafından hazırlandı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yeni Düzen - New Order (2021) Cennet Batıda - Eden is West (2010) Peri Masalı (2014) Doğal Kahramanlar - Epic (2013) Kağıttan Kayıklar - Serhildan (2014) Olga (2022)

Leave a comment