DUSTIN HOFFMAN’LI MÜZİKLE DOLU, HEYECAN VERİCİ
“BOYCHOIR-KORO”
8 MAYIS’TA VİZYONDA!

Huysuz bir öğretmenle asi bir öğrencinin mücadelesini anlatan “Boychoir-Koro” filmi; Oscar ödüllü oyuncular Dustin Hoffman ve Kathy Bates’i, Cirque Du Soleil ve Oscar ödüllü “Kırmızı Keman (Le Violon Rouge)” gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen François Girard’la buluşturuyor! Sinemaseverlerin Dustin Hoffman’ı şarkı söylerken izleyebileceği “Boychoir-Koro”; müzikle dolu heyecan verici senaryosuyla, 8 Mayıs 2015 tarihinden itibaren beyazperdede.

Oscar ödüllü oyuncular Dustin Hoffman ile Kathy Bates’in bir araya geldiği “Boychoir-Koro” filminin yönetmen koltuğunda Cirque Du Soleil ve Oscar ödüllü “Kırmızı Keman (Le Violon Rouge)” gibi yapımların başındaki isim François Girard oturuyor. Senaryosunu Ben Ripley’in yazdığı “Boychoir-Koro”da aynı zamanda Eddie Izzard, Debra Winger ve Garrett Wareing rol alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç senaryosu ile dikkat çeken filmin en can alıcı sürprizi ise usta oyuncu Dustin Hoffman’ın şarkı söylemesi…

Müzikle dolu bu heyecan verici hikaye, Texas’ın küçük bir mahallesinde zor günler geçirerek yaşayan Stet’in (Garret Wareing), annesini kaybettikten sonra okul müdürünün teşvikiyle Ulusal Erkek Korosu’nda yer almaya çalışmasıyla başlıyor. Hayatında hiç profesyonel müzik eğitimi almamış, doğuştan yetenekli ama asi halleriyle dikkat çeken Stet; taviz vermekten uzak, zorlayıcı ve talepkâr bir eğitimci olan koro şefi Master Carvelle (Dustin Hoffman) tanışarak büyük bir değişimin başlangıcına imza atıyor.

Gerek güçlü oyuncu kadrosuyla, gerekse müziğin büyülü dünyasında dolaşan ilginç senaryosuyla merak uyandıran film “Boychoir-Koro”; 8 Mayıs 2015’te beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yarını Yok - 24 Hours to Live (2017) Yedi Psikopat - Seven Psychopaths (2013) Ölüm Zinciri - Chain Letter (2010) Acayip Güzelim - I Feel Pretty (2018) Sahtekar / Changeling (2009) Gloria (2014)

Leave a comment