KORKU KAYITLARI
(THE CRUCIFIXION)

“CONJURİNG VE ANNABELLE‘in Yapımcı ve yazarlarından…”

PRODÜKSİYON NOTLARI
Hikaye Romanya’da uzaktaki korkutucu bir çığlıkla başlamaktadır. Bir manastırda PEDER DIMITRU (30’larında) ve dört rahibe, daha sonra RAHİBE ADELINA MARINESCU olarak bilinen, çarmıha gerili hırpalanmış bir kadını taşıyor. Bunlar şeytan çıkartıyor.

New York, genç bir gazeteci olan NICOLE RAWLINS (27), şeytan çıkarma sırasında bir rahibeyi öldürdüğü için Romanya’da tutuklanan bir rahibin davasını araştırmak üzere TIMES gibi bir gazetenin patronu olan Amcası PHILIP’ten (60’larında) talepte bulunuyor. Nicole, annesinin ölümünden bu yana dinle savaşmaktan çekinmez. Nicole çok ısrar ettiği için, amcası onun isteğini kabul ediyor.

NICOLE Romanya’ya gelir ve hapishanedeki Peder Dumitru ile görüşmenin yolunu bulur. Nicole bir polis memuruna rüşvet verdikten sonra Peder Corogeanu ile konuşmaya başlar. O kişi Nicole’a, şeytan çıkarma gecesi ile ilgili tam bir hikaye anlatır. Rahibin müdahalesinin kendisinin elde ettiği tüm ilerlemenin yok olmasına neden olduğunu ve bunun Şeytana Rahibe Marinescu’nun hayatını alma gücü verdiğini anlatır.

Nicole, rahibeyi öldüren bir rahibin hikayesini mi, yoksa şeytanla yaptığı savaşı kaybeden kutsal bir adamın öyküsünü mü kanıtlaması gerektiğini anlatmak üzere PHILIP amcasını geri arar. Philip amcası, onun ilk tercihi kanıtlamak istediğini bilmektedir.
Sinemanın kapalı gişe filmi “KINGSMAN: SECRET SERVICE” de rol alan CRUCIFIXION-KORKU KAYIRLARI’nın yıldızı Sophie Cookson O günden bu yana, THE EMPEROR’da ve Adrien Brody ile birlikte ve KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE gibi filmlerde başrolleri paylaşmıştır.

Gösterim Tarihi: 06 EKİM 2017
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım
Yönetmen: Xavier Gens
Oyuncular: Sophie Cookson, Corneliu Ulici, Brittany Ashworth, Matthew Zajac

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Siyahlı Kadın - The Woman in Black (2012) Black Panther (2018) Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk - Lilly The Witch 2: The Journey To The Mandolan (2013) Bornova Bornova (2009) Resident Evil: Ölümden Sonra - Resident Evil: Afterlife (2010) Cennetteki Çöplük - Der Müll im Garten Eden (2012)