ALPER KÖMÜRCÜ “MAT” ALBÜMÜNDE MÜZİĞİN USTALARIYLA BULUŞTU!!!

Alper Kömürcü’nün ilk albümü “MAT” Esen Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. 10 enstrümantal eserden oluşan albüme müzik dünyasının önde gelen aranjörleri Cihan Sezer, İskender Paydaş, Ozan Çolakoğlu ve Mustafa Ceceli düzenlemeleriyle renk kattı…
Alper Kömürcü “MAT” albümünde; daha önce farklı şarkıcılar tarafından seslendirilmiş ve kendi imzasını taşıyan dört beste ve sanatçının albüme özel hazırladığı iki enstrümantal eser yer alıyor. Albümün prodüktörlüğünü üstlenen Cihan Sezer’e ait bir beste ve iki düzenleme ise dikkatleri çekiyor.

“MAT” Albümünün İlk Video Klibi “Çığ Gibi” Yayında!
Müziği Alper Kömürcü, düzenlemesi Mustafa Ceceli imzası taşıyan ve klibin yönetmenliğini İzkan Polat’ın üstlendi.

Her zaman kendi müziğini yapma arzusunda olan Kömürcü, müzik sektörünün önde gelen prodüktörlerinden Cihan Sezer ve İskender Paydaş’ın asistanlığı üstlendi. Bu süre içerisinde albümlerde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak yer aldı. Show Tv ve Plato Yapım’ın ortak projesi M.U.C.K dizisinin müzik direktörlüğünü yaptı. 2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması’nda 3 ödül birden alarak, ‘En İyi Beste’, ‘En İyi Aranjör’ ve ‘En İyi 2. Aranjör’ ödüllerini kazandı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Zer (2017) Dönerse Senindir (2016) CM101MMXI Fundamentals (2013) Paris’te Son Konser - The Concert (2010) Sabit Kanca (2013) The Beekeper / Arıcı: Ölüm Kovanı (2024)

Leave a comment