Sinema izleyicisi, sinema sezonunu 17 Mayıs’ta ‘Koğuş Akademisi’ adlı komedi filmiyle kapatmaya hazırlanıyor. Baş rollerinde Çetin Altay, Erdal Tosun, Umut Oğuz, Turgut Tunçalp, Arzu Yanardağ ve Salih Kalyon’un paylaştığı filmde Erkan Can ve Pascal Nouma da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Senaryosunu Yücel Öztürk’ün yazdığı Tolga Baş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde sinema izleyicisine 1.5 saat boyunca bol kahkaha vaadediliyor.

Oldukça eğlenceli bir hikayeye sahip olan filmde “Tek Maç” Erdem, korsan film satıcısı Settar, kapkaççı Şahin, boyacı Nadir, Bekir Ali, Levent ve Genco çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmış ve aynı koğuşa düşmüşlerdir.  Her biri kendine has eğlenceli karakterlere sahip olan bu mahkumlar, hapishaneye yeni atanan güzel ve seksi Müdire Kâmuran’ın çeşitli planları ve vereceği emir ile koğuşta bir tiyatro oyunu sergilemek zorunda kalacaklardır. Farkında olmadan ortak bir payda etrafında toplanan mahkumlar, aslında kendi sonlarının başlangıcını yazacaklardır.

KOĞUŞ AKADEMİSİ

YAPIM ŞİRKETİ    : KELEBEK FİLM YAPIM
YAPIMCI        : FAHRİ KALKAN-TOLGA BAŞ
YÖNETMEN     : TOLGA BAŞ
HİKAYE        : TOLGAS BAŞ, FAHRİ KALKAN, O.YÜCEL ÖZTÜRK
SENARYO         : O. YÜCEL ÖZTÜRK
GENEL KOOR.     : FAHRİ KALKAN
UYGULAYICI YAP.: BURÇİN BAŞ
GÖRÜNTÜ YÖN.    : MURAT KILIÇ
YARDIMCI YÖN.    : CANER KÜÇÜK
REJİ COORD.    : YASİN ZEYD ÖZTÜRK
KURGU         : ENDER ÖZYER
MÜZİK          : İRSEL ÇİVİT
SANAT YÖN.     : OYA KÖSEOĞLU
KOSTÜM TAS.    : SONAY ORTUĞ
SES             : NOKTA LOCATION SOUND DESIGN
IŞIK             : LEOPAR IŞIK
MAKYAJ         : SONGÜL ERKUŞ
SAÇ TASARIM     : ERSİN BOZKUŞ
SÜRE            : 84 DK.
VİZYON TARİHİ    : 17 MAYIS 2013
OYUNCULAR    : ÇETİN ALTAY (TEK MAÇ ERDEM), ERDAL TOSUN (SETTAR), UMUT OĞUZ (ŞAHİN),  TURGUT TUNÇALP (BEKİR ALİ), ARZU YANARDAĞ (KAMURAN), ENDER GÜLÇİÇEK (LEVENT), LEVENT AYKUL (NADİR), ALİ BAŞAR (NİHAT), YASEMİN ÖZTÜRK (DERYA),  İSRAFİL KÖSE (FADIL), SALİH ÖZBAYIK (GENCO), VE SALİH KALYON (KOMİSER KENAN)
KONUK OYUNCULAR: ERKAN CAN, PASCAL NOUMA,  MEHMET ÖZGÜR, CESUR DOĞAN

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Apocalypse Now Final Cut (2020) İçimdeki Sessiz Nehir (2011) Hayvan Düşü - When Animals Dream (2015) Hatıra Kutusu - Memory Box (2021) Paw Patrol: Süper Film - Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) Seni Bulacam Oğlum (2021)

Leave a comment