ÖZGE ULUSOY’DAN HAKAN PEKER’E VEFA

Hakan Peker, yeni şarkısı Mütemadiyen’in klip çekimlerinde Özge Ulusoy ile kamera karşısına geçti. Yok Böyle Dans yarışmasında beraber yarışan ikili, klipte ihanet sebebiyle ayrılan iki sevgiliyi canlandırdı.

Uzun bir aradan sonra yeni şarkısı Mütemadiyen ile hayranlarının karşısına çıkan Hakan Peker, şarkısının klip çekimlerini de tamamladı.Yok Böyle Dans Yarışması’nda birlikte yarıştığı yakın arkadaşı Özge Ulusoy ile kamera karşısına geçen Hakan Peker; dans performansıyla da yine görsel bir şova imza attı. Kubilay Kasap yönetmenliğinde çekilen klipte Hakan Peker ve Özge Ulusoy dışında pek çok dansçı da rol aldı.

Hakan Peker’i çok sevdiğini belirten Özge Ulusoy,” Hakan Peker benim için Türk Pop’unun çok önemli bir mihenk taşı. Onun klibinde rol almak benim için güzel bir anı olarak kalacak. Her izlediğimde de bu güzel günü hatırlayacağım” diye konuştu.

Müzik çalışmalarının yanısıra önümüzdeki aylarda bir de sinema filmi çekmeyi planladığını anlatan Hakan Peker “Çok iddialı bir film olacak. Ekim ayında vizyona girmeyi planlıyoruz. Özge de filmde rol alacak. Filmde de beraber oynayacağız dedi.”

Klibi izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.netd.com/muzik/hakan-peker/mutemadiyen

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yeraltı - Underground (2021) Aşk ve Tutku - Miss Julie (2014) Zirve - La Cordillera – The Summit (2018) Robin Hood (2010) Benim Dünyam (2013) Scre4m - Scream 4 (2011)

Leave a comment