P+M TUR 2018, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KLASİK OTOMOBİLLER İLE KUTLADI…

Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl düzenlediği P+M Tur’un 10.su
Güçlü Türkiye’nin geleceği çocuklar ile birlikte organize edildi.

Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team’in her yıl klasik otomobil sevenleri bir araya topladığı P+M Tur’un 10. su 8 Nisan Pazar günü minik misafirlerinin de katılımı ile gerçekleşti.

Klasik otomobil camiasının tanınmış isimleri 1950 ler, 60 lar ve 70 lere ait klasik otomobiller ile Suadiye Otel’in P+M Tur için düzenlenen özel alanından start alırken İstanbullu seyircilere de hoş ve nostaljik bir Pazar günü tablosu sunmuş oldu.

Pergel Grup Ralli Ekibi P+M Team’in dışında, yaklaşık 40 aracın katıldığı organizasyonun kutlama töreni Molla Fenari Köyü’nün doğal ortamında gerçekleşti. Bu yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla minik misafirler için özel olarak tasarlanan yemek ve kutlama töreninde, çocuklar klasik otomobil sevgisini 2013 Akbank Sanat Birincilik ödülünün sahibi Kıvılcım Harika Seydim liderliğinde kurulan resim ve sanat atölyesinde yaratıcı bir platforma taşıyarak keyifli vakit geçirdiler. Güçlü Türkiye’nin geleceği minikler, ulusal birlik coşkusunu eğlence, nostalji ve sanat ile içiçe bir günde tamamladılar.
120 kilometre ve 10 özel etaptan oluşan zorlu parkurun ardından, P+M Tur’da ödül alan klasik otomobil severler ise şu şekilde:
P+M Tur 2018 1. si pilot Murat Şakar, copilot Kaan Şakar; P+M Tur 2018 2. si pilot Saydun Gökşin, copilot Saydun Gökşin, P+M Tur 2018 3.sü pilot Mustafa Çelenk, copilotMustafa Çelenk

P+M Tur’a katılan minik klasikseverler ise ödüllerini 2017 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) şampiyon Co-pilot’u, tüm zamanların en genç yarışçılarından Kaan Şakar’ın elinden aldılar.

Pergel Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Evman, bu yıl gerçekleşen P+M Tur ile ilgili olarak; “ Bu yılki P+M Tur bizim için çocukların aktif bir şekilde dahil edilmesiyle ve bayramlarının kutlanması ile birlikte son derece anlamlı geçti. Pergel Grup Ralli Takımı P+M Team ulusal ve uluslararası yarışlardaki birçok önemli derecelerine ilaveten geleneksel manada bir şirket yarış ekibinin çok ötesinde bir oluşum. Klasik otomobil ruhunu ve sevgisini genç nesillere aktarmak misyonunu da taşıyan P+M Tur’un bu yıl bu hedefine ulaştığını düşünüyoruz” dedi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yugo & Lala (2015) Sen Dünyaya Gelmeden (2012) Hobbit: Beklenmedik Yolculuk - The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) The Hangover III: Felekten Bir Gece - The Hangover Part III (2013) Takım: Mahalle Aşkına (2015) Largo Winch (2009)