KIRMIZI

Issız Adam Ayla Algan’dan sonra Melis Sökmen ve İlkay Akkaya ile ağlatacak.
CEMAL HÜNAL’IN YENİ FİLMİ “KIRMIZI”NIN ŞARKILARINA ÖZEL KLİP ÇEKİLDİ…

Başrollerini Cemal Hünal, Leyla Göksun ve Selim Bayraktar’ın paylaştığı KIRMIZI filminin seyirci ile buluşmasına sayılı günler kaldı. Issız Adam filminde Ayla Algan şarkıları ile seyirciye gözyaşlarına boğan Cemal Hünal yeni filmi KIRMIZI’da film için yapılan üç özel şarkı ile seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. 15 Mayıs’ta seyirci ile buluşacak olan KIRMIZI filmi için yapılan “Ruhum” ve “Nerdesin Aşkım” şarkılarını Melis Sökmen, “Hayat” şarkısını İlkay Akkaya yorumladı. “Ruhum” ve “Hayat” şarkılarına özel iki klip çekildi. Filmin medya sponsoru olan KralPop “Ruhum” şarkısının klibini vizyon tarihinden bir hafta önce tüm Türkiye ile paylaşmaya başlayacak. 1 Mayıs itibari ile tüm radyolara filmin özel şarkıları dağıtılacak.
Cemal Hünal’ın hayat verdiği Umut, yakın arkadaşı Gökhan’ın yardımıyla Beyoğlu’ndaki eve taşındıktan sonra çekmek istediği filme odaklanmaya çalışır. Ancak işler bekledikleri gibi gitmez. Yaşanan tuhaf olaylar gün geçtikçe Umut’un kafasını kurcalamaya devam eder. Umut’un, sevgilisi Aslı ve arkadaşlarıyla eğlendiği gece ayyuka çıkan enteresan olaylar hepsinin hayatını alt üst edecektir. Tam bu sahnede sinemaseverlerin hayal gücünü zorlayacak anlar başlar. İlk bölümünde seyirciyi romantizmin doruklarına taşıyacak olan filmin ikinci bölümünde, bu sefer gerilim dolu sahneler izleyiciyi heyecana boğacak.
Yönetmen Yücel Müştekin’in senaryosunu yazıp yönettiği, Cemal Hünal, Leyla Göksun ve Selim Bayraktar’ın başrollerini paylaştığı “KIRMIZI”da, Adeliye Yurasli, Ali Balkan Avcı, Tayfun Talipoğlu, Bülent Ergün, Yasemin Tunca gibi başarılı isimler de rol alıyor.
JUA Film’in yapımcılığında çekilen, birbirinden yetenekli oyuncuların rol aldığı “KIRMIZI” adlı Drama&Gerilim türündeki film, PİNEMA etiketiyle 15 Mayısta sinemaseverlerle buluşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Resident Evil: Son Bölüm - Resident Evil: The Final Chapter (2017) İsra & Sihirli Kitap - Isra en Het Magische Boek (2017) Pak Panter         (2010) CATS (2020) Şansa Bak - 50/50 (2012) Suçlu Kim? - Henry’s Crime (2011)

Leave a comment