Polissiz Polisiye “KİM KİME DUM DUMA”

‘Kim Kime Dum Duma’ uzun süren hazırlık aşamasından sonra başarılı kadrosu ve eğlenceli konusu ile seyircisi ile buluşuyor… Onur Şenay ve Arzu Yanardağ’ın zengin bir karı kocayı canlandırdığı oyunda, hırsız rolündeki Eser Ali ile birlikte Aslı Şahin ve konuk oyuncu olarak da Mehmet Esen rol alıyor. Özdemir Çiftçioğlu’nun yönettiği, afiş fotoğraflarını Mehmet Turgut’un çektiği, Cem Ömeroğlu’nun müziklerini hazırladığı ve Matrak Sanat’ın dekorunu tasarladığı ‘Kim Kime Dum Duma’ nın yazarı ise Eric Chappe…

‘’Kim Kime Dum Duma’’; 4 Mayıs Cuma akşamı Kozyatağı Kültür Merkezi’nde saat 20:30’da ve 8 Mayıs Salı akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde saat 20:30’da seyircisi ile buluşacak…

Oyunun konusu ise eğlenceli olduğu kadar sorgulayıcı da… Evlilik yıl dönümlerini kutlayan Kerem (Onur Şenay) Alev (Arzu Yanardağ) çifti, en yakın arkadaşları Ümit (Mehmet Esen) Eda (Aslı Şahin) çiftiyle birlikte eve dönerler. Döndüklerinde beklenmeyen olmuştur ve zengin villaları soyulmuştur. Büyük şok içerisinde villalarını kontrol ederlerken hırsız (Eser Ali) ile karşılaşırlar. Hırsızı yakalamak büyük bir başarıdan uzaklaşarak çok büyük bir problem halini alır. Kimin haklı kimin haksız olduğunu, görülen ile gerçek arasındaki çizgiyi ve en önemlisi hayatta var olabilmek için neler yapabileceğimizi gösteren muhteşem bir komedi oyunu.

Sınanmadığımız müddetçe gerçeği bilemeyeceğimizi gösteren ‘Kim Kime Dum Duma’ da herkes kendinden bir şeyler bulabilecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alfa ve Omega: Eve Dönüş Macerası - Alpha and Omega (2011) İntikam Yolu - Drive Angry (2011) Bezm-i Ezel (2017) Aşkın Ritmi - We Are Your Friends (2015) Paris - Manhattan (2012) Çatışma – Clash (2017)

Leave a comment