Brad Pitt’in kiralık katili oynadığı film, üç çaylak soyguncunun mafyanın yürüttüğü bir kumar oyununu soymasıyla başlıyor. Kurbanlarını “kibarca öldürmeyi” seven  bir kiralık katil, kendilerini çok zeki sanan üç soyguncu ve adını temize çıkarmak isteyen bir yeraltı kumarhanecisinin hikayesi, George V. Higgins’in “Cogan’s Trade” adlı romanından uyarlandı.
Başroldeki Brad Pitt’e, Oscar adayı Richard Jenkins, “The Sopranos” dizisinin Tony Soprano’su James Gandolfini ve Emmy Ödüllü ve Altın Küre Ödülüne aday olan Ray Liotta eşlik ediyor.

Cannes Film Festivali yarışma filmleri arasında yer alan filmde başta Brad Pitt olmak üzere tüm oyuncuların performansları göz dolduruyor.

Andrew Dominik ile ikinci kez kamera karşısına geçen Brad Pitt yine yapımcı olarak ta Dominik’e destek veriyor. Filmde “Amerika’da yaşıyorum. Ve Amerika’da herkes tek başınadır.” diyen Brad Pitt filmin anlatmak istediklerini de özetleyen son ve vurucu cümlesiyle dikkat çekiyor.

BU CUMA SİNEMALARDA

FRAGMAN: http://www.chantierfilms.com/killing-them-softly/killing-them-softly-pic06

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Crood’lar / The Croods (2013) Beni de Götür (2014) Sıfır Teorisi - The Zero Theorem (2014) Öğretmen (2023)

Leave a comment