Kanal D’nin başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç ve Gökçe Yanardağ’ın paylaştıkları, büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken”in yarın (16 Mart Pazar ) ekrana gelecek bölümüne; Kerem’in (Kerem Bürsin) Zeynep’e (Hande Doğandemir) yaptığı romantik sürpriz damgasını vuracak.

Bu bölümde; Zeynep’in Jane ile ilgili huzursuzluğu devam ederken, bir yandan da okulda, Kerem ve Jane ile ilgili duydukları da, ona tesir edecek. Sevgilisinin bu durumunu fark eden Kerem ise ona, romantik bir sürpriz hazırlayacak. Beraber pizza yapmaya çalışan iki sevgili, hem çok eğlenceli hem de çok özel anlar yaşayacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Efsane - Legend (2015) On Yılda Bir: İnşaat 2 (2014) Kevin Hakkında Konuşmalıyız - We Need To Talk About Kevin (2012) Üç Vakte Kadar (2018) Oz Efsanesi: Dorothy’nin Dönüşü - Legends of Oz: Dorothy’s Return (2014) Aniden (2023)

Leave a comment