Yeni Bir Çağın Doğuşuna Tanıklık
Etmek İstemez misin?

KENDİNOL!

Bir ilk yönetmenlik denemesi olan KENDİNOL, kendimizi uzak gördüğümüz, aslında içinde olduğumuz bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor.
Internet çağı gençliğinin, hayatı yeni algılayış biçiminden ortaya çıkacağı düşünülen bir oyun, üzerine yapılmış bir film.
Bugün interneti gerçek Dünyadaki varlığımıza, işlerimize, ismimize ve imajımıza destek olması için kullanıyoruz.
Ya bu bir gün tersine döner de;Gerçek Dünya, bugün sanal Dünya dediğimiz yer olursa ve gerçek hayatta yaptığımız her şey bu sanal Dünya’ya katkı için yapılırsa?

Sosyal ağların gücü tartışılmaz bir hal aldı. Birden fazla sanal kimliğimiz ve abonesi olduğumuz onlarca sayısal ağ var. Ve yine onlarca sanal oyun oynuyoruz. Bu artık hayatımızın değişmez gerçeği.

Yeni algılar, yeni bakışlar; tam ortasında olduğumuz ama bir o kadar da uzak olduğumuz bu Dünya ile ilgili ruhumuzu değiştiren, psikolojimizi ve yaşam tarzımızı kökten dönüştüren bir süreç yaşıyoruz. Bu sürecin yarattığı bir karakter Zeynep. Aynı zamanda oyunculuk adına erken tatmin yaşamış bir karakter. İşte KENDİNOL filmi, Zeynep’in gözünden çok büyük bir Dünyanın küçük bir hikâyesini anlatıyor.

Ünlü oyuncu Zeynep, kamp yapmak için izinsiz girdiği özel mülkte iki adam tarafından yakalanıp bir depoya hapsedilir.

Kendisini bağladıkları sandalyeden ve kapattıkları yerden kurtulmak için büyük mücadele veren Zeynep’in neden o kamp alanına geldiği hikâye ilerledikçe anlaşılır. Zeynep kurtulduğunda ise o ana kadar olup biten her şey açıklığa kavuşur.

İlk kez uzun metraj yönetmenlik koltuğuna oturan Serkan Özarslan’ın çektiği ve yapımcılığını Selim Ünel’in gerçekleştirdiği KENDİNOL, MC Film Dağıtım dağıtımıyla 24 Nisan 2015’te vizyonda.

Filmin Adı        KENDİNOL
Yönetmen        Serkan Özarslan
Senaryo        Serkan Özarslan&Volkan Özarslan
Görüntü Yönetmeni    Özkul Dikici
Müzik            Özgür Sevinç&Serkan Aşanel
Oyuncular         İmer ÖZGÜN, Çağrı ŞENSOY, Olgu Baran KUBİLAY, Volkan CAL
Yapımcı        Selim Ünel
Tür             Internet/Gerilim/Gençlik
Yapım Yılı        2014
Yapım Şirketi        Don Kişot Yapım

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Nisan (2024) Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) Aşk Treni - Chennai Express (2014) Harbi Define (2010) Swiss Army Man (2017) Korku Gecesi - Fright Night (2011)

Leave a comment