Dışarı bi bakın; bahar giderek yaklaşıyor,
Aşk mevsimine ilham verecek bir film arıyorsanız,

KENDİME İYİ BAK

Başrollerini, Aslı Tandoğan, Çağdaş Onur Öztürk ve Begüm Birgören’in paylaştığı sıradışı bir romantik dram: “Kendime İyi Bak”, 11 Nisan’dan itibaren beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşacak.

Aşkın farklı hallerini, iki kadın ve bir erkeğin etrafında, incelikle ve akılalmaz bir fedakarlıkla ören senaryoda Emre (Çağdaş Onur Öztürk), Begüm (Aslı Tandoğan) ve Yeşim (Begüm Birgören) kaderlerinin onları götürdüğü noktaya ulaşana kadar pek çok duygusal sınavdan geçiyorlar.

Çekimleri geçtiğimiz yaz İstanbul ve Polonezköy’de gerçekleştirilen ve Hollywood’tan gelen ünlü görüntü yönetmeni Jeff Dollen’in mükemmel kareleri ile zenginleşen “Kendime İyi Bak” cesaret ve fedakarlık dolu bir aşk hikâyesi.

Emre (Çağdaş O. Öztürk) ve Yeşim (Begüm Birgören), düğünlerine bir hafta kala yoğun bir hazırlık içerisindedirler. Emrenin düğün öncesi davetiyeleri vermek için gittiği bir arkadaş toplantısında, eski sevgilisi Begüm’ün (Aslı Tandoğan) tekrar hayatına girip aklını karıştırmaya başlamasıyla Yeşim’le arası açılmaya başlar. Üstelik Begüm bu kez yanında Emre’nin hiç bilmediği sırları ve süprizleri de getirmiştir. Zamanı bu kadar daralırken, aşık olduğu iki kadının arasında kalan Emre’yi hiç tahmin etmeyeceği bir sınav beklemektedir.

Serhan Arslan ve Ruhi Yapıcı’nın yazıp yönettiği “Kendime İyi Bak” ikilinin ilk sinema filmi.

Bir kaç yıldır üzerinde çalıştıkları senaryolarını geçtiğimiz yaz hayata geçiren Serhan Arslan ve Ruhi Yapıcı filmlerinin sinematografik anlatımında kullandıkları flashback geçişleriyle izleyenlere filme ait farklı bir dil vaad ediyorlar.

Bu baharın en romantik filmi “Kendime İyi Bak”…

İzlerken hem mutluluk hem de hüzün gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.
Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
Dağıtım: Pinema Film

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157643764836284″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ortaokul Hayatımın En Kötü Yılları - Middle School: The Worst Years of My Life (2016) Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı -Hoodwinked Too Hood vs. Evil (2011) Rio - RIO (2011) Zohak (2018) Louis Tomlinson: All Of Those Voices (2023) Kasap Havası (2016)

Leave a comment