HABIBI : KELEBEĞİN RÜYASI!

19 Ocak`tan bu yana gala turlarına devam eden Kelebeğin Rüyası oyuncuları son galalarını Dubai’de gerçekleştirdi.

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtug, Belçim Bilgin ve Mert Fırat’ın katıldığı gala öncesinde oyuncular bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Oyuncular tek tek anons edilerek geldikleri sahnede hem gazetecilerin sorularını yanıtladılar hem de sosyal medyadan gelen sorulara cevap verdiler.

İKİ BÜYÜK KALP; MERT VE KIVANÇ

Belçim Bilgin filmin cekim surecini anlatırken rol arkadasları hakkında iki büyük kalp ve sanırım hep hayatımda olacaklar`yorumunu yaptı. Belçim Bilginè seyircilerden en çok kiyafeti soruldu. Bilgin galada “my best friend” tasarımı beyaz bir tuvalet giydi.

Kivanc Tatlitug söyleşiye Yılmaz Erdogan`a tesekkur ederek baslarken, Yılmaz Erdoğan da tüm oyuncularının performanslarına övgüler yağdırdı.

Alkışlarla sahneden ayrılan ekip film gösterimi öncesinde de Dubai Baskonsolosu Elif Ülgenìn de katıldığı bir kokteyle katıldılar.

Filmin gala gösterimi iki ayrı salonda yapıldı. Salonlardan birinde, gösterim Arapca dublajli gerçekleştirildi. Film Ortadoğu’da kimi salonlarda dublajli kimilerinde orjinal dilde Ingilizce alt yazılı gösterilecek.

Kelebeğin Rüyası 14 Mart’tan itibaren Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Katar, Lübnan, Irak, Mısır, Urdun, Umman’da seyirciyle buluşacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kurt Adam - The Wolfman (2010) Kariyer (2015) Eyvah Annem Dağıttı 2 - A Bad Moms Christmas (2017) Kayıp Balık Dori - Finding Dory (2016) Suna (2023) Evlilik Sınavı - Easy Virtue (2009)

Leave a comment