Kanal D’nin yeni sezonda ekrana gelecek iddialı dizisi “Kayıp”ın setinden özel kareler Kanal D’nin yeni yayın döneminde ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi “Kayıp”ın çekimleri büyük bir özenle ve hummalı bir şekilde devam ediyor. İşte, Eylül ayında izleyicileri ile
buluşmaya hazırlanan “Kayıp”ın setinden özel kareler ve en son bilgiler.

Bu hikayede hiçbir şey göründüğü gibi değil…

Eylül’de izleyici ile buluşacak olan dizi ekibi, önceki gece balo sahnesinin çekimleri için Kuruçeşme Ajia Oteli’ndeydi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden çekimlerde ekip oldukça neşeliydi. Bayanların şıklık yarışında olduğu sahnede, Aslı Enver’in kıyafeti tasarımcı Dilara Acar Dolunay Soysert’in ki ise Dream On imzası taşıyordu.
Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği “Kayıp”ın yönetmenliğini,üç yıl boyunca izlenme rekorları kıran “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan yapıyor.
Başrollerinde; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alınaçık, Menderes Samancılar, Fahri Şaşmaz, Ferit Kaya, Erhan Can Kartal, Eşref Seyitoğlu, Yıldıray Şahinler,Berk Erçer, Zeynep Kankonde, Zeynep Altıner, Banu Fotocan, Nalan Yavuz ve Gizem Akman’ın yer aldığı dizi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra heyecan verici hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle;
Yapım: D Yapım
Yapımcı: E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı: Ayşıl Tay
Yönetmen: Zeynep Günay Tan
Senaryo: Elif Usman
Sanat Yönetmeni: Murat Güney
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel
Müzik: Gökhan Kırdar
Oyuncular: Mete Horozoğlu (Mehmet Kantarcı), Aslı Enver (Özlem Albayrak), İlker Kaleli (Falko: Faik Şaşmaz), Kaan Taşaner (Kemal Özdemir), Dolunay Soysert (Leyla Şarman Özdemir), Kürşat Alınaçık (Murat Şarman),Menderes Samancılar (Hasan Deliorman),Fahri Şaşmaz (Yunus Emre Terzioğlu),Ferit Kaya (Bekir Çimen), Erhan Can Kartal (Kerem Özdemir), Eşref Seyitoğlu (Bilal Toklu), Yıldıray Şahinler (Metin Sönmez),Berk Erçer (Mahir Eray), Zeynep Kankonde (Elmas Toklu), Zeynep Altıner (Yasemin Özdemir), Banu Fotocan (Gülriz Kurtuluş),Nalan Yavuz (Cemile Kantarcı),Gizem Akman (İnci Kantarcı).

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157635084484534″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
B. O. K.: Bi O Kalmıştı (2016) Hatırla - Remember (2016) LCV (Lütfen Cevap Veriniz) (2023) Aslan Hürkuş 3: Anka Adası (2023) Joenjoy (2010) Pazar: Bir Ticaret Masalı / The Market: A Tale of Trade (2009)

Leave a comment