Başrollerinde Matt Damon, John Krasinski ve Frances McDormandgibi isimlerin olduğu “PROMISED LAND – KAYIP UMUTLAR” 31 Mayıs’ta vizyona giriyor.

Good Will Hunting ile unutulmayacak bir başarı kazanan Matt Damon – Gus Van Sant ikilisi, bir kez daha etkileyici bir hikaye anlatmak için karşımızda… Ülkenin en büyük enerji şirketlerinden birinin satış uzmanı Steve Butler (Matt Damon), iş arkadaşı Sue (Oscar’lı aktris Frances McDormand) ile topraklarının altındaki doğalgaz potansiyeli nedeniyle kasaba sakinlerinin sahip olduğu arazileri satın almak için kırsal bir kasabaya gönderilir. Kasaba son yıllarda maddi açıdan büyük sıkıntılardan geçmiştir ve teklifi zahmetsizce kabul edecekleri düşünülmektedir. Ama kolay gibi görünen bu projede işler sarpa sarar. Bölgede saygı duyulan bir öğretmenin yaptığı uyarılar ve insanların yıllardır yaşadıkları evleri para karşılığında satmaya karşı duydukları ikilemler durumu iyice çıkmaza iter. Daha önce yüzlerce insanı ikna etmiş Steve’in işi de zorlaşır.

Zaman içerisinde şirketin politikalarının iç yüzünü de öğrenen Steve kendini sorgulamaya başlayacaktır. Good Will Hunting ve Milk filmleriyle Oscar adayı olan Gus Van Sant’ın yönettiği filmin senaryosunu Matt Damon – John Krasinski ikilisi, Dave Eggers’ın öyküsünden esinlenerek yazdı.

Vizyon Tarihi: 31 Mayıs 2013
Yönetmen: Gus Van Sant
Oyuncular: Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormand, Rosemarie Dewitt, Hal Holbrook
Yapımcı: Matt Damon, John Krasinski, Chris Moore
Senaryo: John Krasinski & Matt Damon
Görüntü Yönetmeni: Linus Sandgren
Kurgu: Billy Rich
Müzik: Danny Elfman
Yapım Yılı: 2012
Ülke: A.B.D.
Süre: 106 dk.
Dağıtım: Tiglon
İthalat: Calinos Films

Fragmanı izlemek için: www.youtube.com/watch?v=_zrwYubxR7s

 

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Zeko İçin - For Zeko (2022) Kalp Estetiği (2023) Elif ve Arkadaşları Kapadokya (2023) Kırmızı - Turning Red (2022) Hop (2011) DESTROYER (2019)

Leave a comment