KAYGI DVD’Sİ BAŞKA SİNEMA SEÇKİSİ’YLE SATIŞTA!

Kabusları gerçekti
Gerçek ise tam bir kabus

Ceylan Özgün Özçelik’in yazıp yönettiği hafıza ve medya temalı psikolojik gerilim Kaygı, Bir Film etiketiyle DVD’de! Başka Sinema Özel Seçkisi arasındaki yerini alan Kaygı DVD’sinde filmi yönetmen Özçelik ve ses tasarımcısı Fatih Rağbet’in yorumuyla izleme seçeneği de yer alıyor.

KAYGI, KAZABLANKA’DA ANA YARIŞMADA!

Geçmiş mutlaka geri döner

21-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Cine-Ville Casablanca-Settat Uluslararası Film Festivali’ne yönetmen Özçelik ve ortak yapımcı Armağan Lale de katılıyor.

67. Berlin Film Festivali’nde Panorama Special seçkisinde dünya galasını yapan KAYGI hemen ardından gösterildiği South by Southwest (SXSW) Film Festivali’nde Luna® Gamechanger Ödülü’nü kazandı. KAYGI Kanada’dan Meksika’ya, Kazakistan’dan İtalya’ya otuzdan fazla festivalde gösterildi. Aralarında Tagesspiegel, Variety, ZDF, Radio Eins, Politiken ve Women and Hollywood’un da bulunduğu elliden fazla uluslararası yayın Ceylan Özgün Özçelik’le röportaj yaptı. Röportaj ve yazılardan örneklere buradan ulaşabilirsiniz.

Haber kanalında çalışan bir kurgucunun tekrarlayan kabuslarını yansıtan KAYGI’nın başrolünde Algı Eke yer alıyor. KAYGI’nın deneysel müzisyen Ekin Fil imzalı müzik albümü kaset formatında Amerika’da ve Türkiye’de satışa çıktı. SİYAD “En İyi Müzik” ödüllü albüm spotify üzerinden dinlenebiliyor.
KAYGI, GÜNEY DOĞU ASYA’DA!

KAYGI, FilmRise şirketiyle Amerika’da dijital platformlar Amazon, Google Play, iTunes, Vudu’da ve DVD + Blu-ray formatlarında satışta!

“Dünya çapında ismini duyurmaya başlayan bu muhteşem gerilim filmini yakın zamanda Amerika izleyicisiyle buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Özçelik, türün hakkını sonuna kadar verirken, özgün ve yenilikçi bir yönetmen bakışı sunuyor. Sonuçta, Amerika izleyicisinin filmden oldukça keyif alacağını düşünüyoruz.” Danny Fisher, FilmRise – CEO

IFP İstanbul Film Prodüksiyon’un yapımcılığını, Armağan Lale (Filmada) ve Ceylan Özgün Özçelik’in (EHY Film) ortak yapımcılığını üstlendiği KAYGI, son olarak merkezi Malezya olan online medya şirketi Astro’ya satıldı. KAYGI bu sayede tüm Güney Doğu Asya bölgesinde de izlenebiliyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Vesnan (2023) Lazarus Etkisi - The Lazarus Effect (2015) Ejder Yuvası - Dragon Nest: Warriors’ Dawn (2015)  Kıyamet Melekleri - Legion (2010) Labirent: Son İsyan - Maze Runner: The Death Cure (2018) Halil (2022)