Usta oyuncu Ahmet Çevik, 18 Aralık Perşembe akşamı Profilo Kültür Merkezi’nde  ‘Pardon Bekar mısınız?’ adlı oyunla sevenleriyle buluşacak. Gecede bir de çok önemli sürpriz yaşanacak!

Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı, yönetmenliğini Apo Kaya’nın yaptığı başrolleri Ahmet Çevik, Sinan Bengier, Tuğba Özay, Dost Elver, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek, Hakan Kutlay Kutlu, Şehmus Akbulut, Yağız Sanal ve Meral Küçükerol’un paylaştığı oyunda birde sürpriz yaşanacak.

Ahmet Çevik, gala gecesinde Darulbedayi sanatçısı Behzat Budak Haki’nin şu an Levent Kırca’da bulunan kavuğunu devralacak.

Behzat Budak Haki’nin kavuğu ailesi ve müze kurultayının uygun görmesiyle daha önce Levent Kırca’ya verilmişti.  Levent Kırca, Oya Başar’ın da katılacağı gala gecesinde kavuğu törenle Ahmet Çevik’e teslim edecek.

Ahmet Çevik, efsane sanatçı Behzat Budak Haki’nin kavuğunu usta sanatçı Levent Kırca’nın elinden alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirterek herkesi oyununa dav et etti.

Oyun 18 Aralık Perşembe günü saat 20:30’da Profilo Kültür Merkezi’nde düzenlenecek gala ile gerçekleşecek. ‘Pardon Bekar mısınız?’ adlı oyun daha sonra Türkiye’nin çeşitli illeri ve yurtdışında turneye çıkacak.

Oyunun konusu:

Huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan Burcu (Tuğba Özay) ve Damla (Selin Bayraktar) adlı 2 öğrenciyle çatkapı gelen davetsiz arkadaşları, Burcu’nun aykırı ailesi, ev sahipleri ve tuhaf oğlu arasındaki köşe kapmacayı anlatan oyun 2 perdeden oluşuyor.

Bekârlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin yeni kurbanları Burcu ve Damla olmuştur. Ev sahibi olmanın verdiği yetkilere dayanarak oluşturduğu yasalarıyla ve kendince yeniden yorumladığı “namus” kavramına olan derinden bağlılığıyla hayatı kiracılarına zehir eder. Ama kendisi için hazırlanmış ilahi tokattan habersizdir…

Kiracı – Ev sahibi ilişkisini alışılagelmedik bir üslupla anlatan ‘Pardon Bekar mısınız?’ Ahmet Çevik Tiyatrosu tarafından sahneleniyor. Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı oyunu, ödüllü yönetmen Apo Kaya yönetirken; müziklerini Aras Deniz Sipahi, koreografilerini ise Pınar Ataer yaptı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
41 Kere Maşallah (2022) Musallat 2: Lanet (2011) Beyaz Saray Düştü - White House Down (2013) FERRARI (2023) Yapışık Kardeşler Ayrıl da Gel (2015) Karayel Poyraz (2015)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment