Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’nın biletleri, Cinecity’de ön satışa çıktı

Başı beladan kurtulmayan ikonik kahraman Jack Sparrow, 26 Mayıs’ta vizyona girecek Karayip Korsanları serisinin beşinci filminde, şu ana kadarki en azılı düşmanı Kaptan Salazar ile yüzleşmeye hazırlanırken, Deniz Private Cinecity Etiler, filme özel dekor ve sürprizleriyle sinemaseverlere keyifli bir atmosfer sunacak. Biletleri tüm Cinecity Sinemaları’nda ve www.cinecity.com.tr’de ön satışa çıkan Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı için yerinizi şimdiden ayırtın.

Çılgın maceralara atılan talihsiz kaptan Jack Sparrow, Javier Bardem’in hayat verdiği, şu ana kadarki en azılı düşmanı Kaptan Salazar ile karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, sinemaseverleri Deniz Private Cinecity Etiler’de çok keyifli bir ortam bekliyor. Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’nın tüm gösterimleri, filme özel dekor ve sürprizlerin hazırlandığı salonda gerçekleştirilecek.

Serinin beşinci filmi Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’nın konusu ise şöyle: Jack Sparrow yaklaşan kötü kaderin rüzgarını hissetmeye başlamıştır. Korkunç Kaptan Salazar tarafından yönetilen ölümcül hayalet korsanlar, Jack hariç denizdeki tüm korsanları öldürerek Şeytan Üçgeni’nden kaçmıştır ve Jack’in hayatta kalmak için tek umudu efsanevi Poseidon Asası’nı bulmaktır. Jack Sparrow asayı bulmak için, güzel ve zeki gökbilimci Carina Smyth ve Kraliyet Donanması’ndan Henry adında dikbaşlı, genç bir denizciyle pek de kolay olmayan bir anlaşma yapmak zorundadır.

Joachim Rønning ve Espen Sandberg’ün yönetmen koltuğuna geçtiği filmde, Kaptan Jack Sparrow’u canlandıran Johnny Depp’e, Javier Bardem, Orlando Bloom, Kaya Scodelario ve Geoffrey Rush gibi isimler eşlik ediyor. 26 Mayıs’ta vizyona girecek filmin biletleri, Cinecity Etiler, Olivium ve Kipa’nın yanı sıra www.cinecity.com.tr’de ön satışa çıktı.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Joyland (2023) Dağların Ardında - Tramontane (2017) New York’ta 2 Gün - 2 Days in New York (2013) Cüce Dedektif Şerlok - Sherlock Gnomes (2018) Sırrını Biliyorum (2024) After: Mutluluk - After Ever Happy (2022)