SNITCH – MUHBİR

Tür: Aksiyon
Süre: 112 Dakika
Yapım Yılı: 2013
Yönetmen: Ric Roman Vaugh
Oyuncular: Dwayne Johnson, Susan Sarandon ve Jon Bernthal
Ses: İngilizce ve İspanyolca 5.1 – Türkçe 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.35 Geniş Ekran
Ekstralar: Kamera Arkası, Çıkartılmış Sahneler ve Fragman
DVD Barkod: 8697762826423
BO Barkod: 8697762826492
VCD Barkod: 8697762826430
Lisans Sahibi: D Productions, Exclusive
Sınıflandırma: Şiddet/Olumsuz Örnek/7+13a

Üniversite öğrencisi genç oğlu, yanlış bir suçlamayla uyuşturucu satıcılığından 20 yıl hapis cezası alınca, düzenli ve sakin bir aile hayatı süren babasının yapacak tek bir şeyi kalır: polisle iş birliği yaparak kılık değiştirecek ve uyuşturucu çetesinin en tepesindeki adama ulaşmaya çalışacaktır. Kendi hayatını da riske attığı için eşiyle arası bozulacak olsa da, oğlunu hapiste çürütmeye hiç niyeti yoktur. Fakat kendilerine karşı polisle işbirliği yaptığı örgüt, azımsanmayacak kadar tehlikeli adamlardan oluşmaktadır. John oğlunu kurtarmanın yanı sıra hayatta kalma mücadelesi de verecektir..

Filmin yönetmenliğini Ric Roman Waugh üstlenirken senaryo da Waugh ile birlikte Justin Haythe’nin imzası var. Aksiyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal gibi isimler yer alıyor.

ADMISSION – BAŞVURU: KABUL

Tür: Romantik Komedi
Süre: 107 Dakika
Yapım Yılı: 2013
Yönetmen: Paul Weitz
Oyuncular: Tina Fey, Paul Rudd ve Gloria Reuben
Ses: İngilizce ve İspanyolca 5.1 – Türkçe 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 2.35 Geniş Ekran
Ekstralar: Tina Fey & Paul Rudd ile Kamera Arkası
DVD Barkod: 8697762826447
BO Barkod: 8697762826454
Lisans Sahibi: D Productions, Focus
Sınıflandırma: Olumsuz Örnek/7+

İlkbahar, lise son sınıf öğrencilerinin üniversite onaylarını bekledikleri heyecanlı bir dönemdir. Princeton Üniversitesi’nde kabul ofisi görevlisi olarak çalışan Portia Nathan (Tina Fey), başvuruları değerlendirmektedir. Portia, bu yıl da her yıl olduğu gibi üniversiteye seçilecek öğrencileri toplamak üzere yola çıkar. New Quest’i ziyarete gittiğinde, üniversiteden sınıf arkadaşı olan öğretmen John Pressman’la (Paul Rudd) görüşür.

John’un yetenekli öğrencisi Jeremiah (Nat Wolf) Princeton Üniversitesi’ne kabul edilmek üzeredir. Jeremiah ile ilgili kilit nokta; John’un, Portia’nın öğrencilik yıllarında evlatlık vermek zorunda olduğu oğlunun Jeremiah olduğundan şüphelenmesidir. Portia’nın özel ve profesyonel hayatındaki bu dönüm noktası, kendine dair birçok şey keşfetmesini ve hayatın ne kadar keyifli olduğunu anlamasını sağlayacaktır.

GERİYE KALAN

Tür: Romantik Dram
Süre: 98 Dakika
Yapım Yılı: 2013
Yönetmen: Çiğdem Vitrinel
Oyuncular: Devin Özgür Çınar,  Birsen Dürülü ve  Burak Tamdoğan
Ses: 2.0 Stereo Türkçe
Altyazı: İngilizce, Almanca
Ekran: 1.85 Geniş Ekran
Ekstralar: Fragman, Set Fotoğrafları, Filmden Kareler
DVD Barkod: 8697762826348
Lisans Sahibi: Firuz Film
Sınıflandırma: Olumsuz Örnek/13+/15a

7 yıldır evli olan Sevda’nın güzel ve düzenli dünyası, kocası Cezmi’nin kendisini aynı hastanede çalışan Zühal’le aldattığını fark etmesiyle sarsılır. Cezmi’yle olan evliliği Sevda’nın hayattaki en büyük başarısıdır. Cezmi onun koruyucusu, güvencesi, sosyal ve duygusal sığınağıdır. Yalnız kalmaktan, küçük kızını babasız büyütmekten, evini ve gelecek hayallerini kaybetmekten korkar. “Öteki kadın” Zuhal ise birkaç yıl önce kocasından ayrılmış, 10 yaşında hasta bir oğlan çocuğuyla yalnız kalmıştır. Bütün yalnız kadınlar gibi yetersiz bir zaman ve enerjiyi çok fazla şey arasında paylaştırmaya, ayakta durmaya çalışır.
Cezmi, Zühal’in endişeli ve yorgun hayatına beklenmedik bir heyecan, özlediği bir cinsellik ve erkeklerin sağlayabildiği türden bir güvenlik duygusu getirir. Sevda annesinin de öğüdüyle, Cezmi’ye hiçbir şey sezdirmeden evindeki saat gibi düzeni sürdürmeye devam ederken, aynı ev kadını titizliğiyle Zühal’in peşine takılır. Evine bile girmeyi başararak onun günlük alışkanlıklarını, düzenini, saatlerini öğrenir. Her geçen gün Cezmi’nin kendisini bu ilişkiye biraz daha kaptırışını izler. Zuhal’in eski kocası Mustafa’nın, karısını yeniden kazanmak için geri dönüşüyle üçlü arasındaki nazik denge tamamen alt üst olacak ve şiddet yüklü bir sona sürükleneceklerdir.

DARK FEED – KÖTÜLÜK TOHUMU

Tür: Korku
Süre: 82 Dakika
Yapım Yılı: 2013
Yönetmen:Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Oyuncular: Evalena Marie, Dayna Cousins ve Michael Reed
Ses: İngilizce ve Türkçe 2.0
Altyazı: Türkçe
Ekran: 1.78 Geniş Ekran
Ekstralar: Yok
DVD Barkod: 8697762826485
Lisans Sahibi: D Productions, Recreation
Sınıflandırma: Belli Değil

Bir film ekibi düşük bütçeli bir korku filmi çekmek için karanlık bir geçmişe sahip, terkedilmiş bir psikiyatri kliniğine girer. Fakat tahmin ettiklerinden çok daha fazlasını yaşayacaklardır.
Geceler boyu süren çekimler ve uykusuzluk ekibe zarar vermeye başlar fakat ekibin geç saatlere kadar çalışması, bu korkunç binaya sanki hayat kazandırıyordur. Gün geçtikçe ekip üyeleri tuhaf davranışlar sergilemeye başlamıştır ve bu durum henüz aklı başında olanlar oradan kaçmaları gerektiğini anlar. Tek sorun hastene henüz onları bırakmaya hazır değildir…

TRUE FRIENDS – GERÇEK ARKADAŞLAR

Tür: Komedi
Süre: 104 Dakika
Yapım Yılı: 2012
Yönetmen:Stéphan Archinard, François Prévôt-Leygonie
Oyuncular: Gérard Lanvin, Jean-Hugues Anglade ve  Wladimir Yordanof
Ses: Belli Değil
Altyazı: Türkçe
Ekran: Belli Değil
Ekstralar: Belli Değil
DVD Barkod: 8697762826478
Lisans Sahibi: D Productions, SND
Sınıflandırma: Belli Değil

50’li yaşlarda olan Walter, küçükken babasının, annesinin gerçekten neden öldüğünü söylememesi yüzünden sarsıntı yaşamış ve hayatı boyunca en ufak bir yalana tolerans göstermemiştir. Hatta karısını da kendisine bir kere yalan söylediği için boşamıştır. Ancak yakın arkadaşlarından Jaques eşcinsel olduğunu; Paul de kızı Clémence’le aşk yaşadığını ondan gizleyince işler karışır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Siyah Karga (2016) Buz ve Gökyüzü - La Glace et le Ciel – Ice and Sky (2015) Külahıma Anlat (2022) Durdurulamaz - Retribution (2023) Yalanlar Üstüne / Body Of Lies (2008) Prenses ve Kurbağa - The Princess and The Frog (2010)

Leave a comment