Kanal D’ den Bir İlk………
Ulan İstanbul, Bu akşam Yeni Bölümü ile İnternette….

Üstelik ilk bölüm Bedava……

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, ekranda olduğu dönemde izleyicisini ekrana kilitleyen, internet ve sosyal medyada çok ses getiren dizisi “Ulan İstanbul” bundan böyle internet üzerinden sevenleri ile buluşuyor. Üstelik bu akşam yayınlanacak yeni bölüm bedava olarak izlenebilecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünün de ise, Nevizadeler sonunda Ceyhun ile yüzleşiyor.

Ceyhun’un bara yaptığı baskınla herkes şok olur. Ancak emniyetten gelen son dakika haberi işlerin daha da karıştırır. Kandemir’in ihbarı üzerine emniyette Firuz’u yakalamak için operasyon düzenlenir. Operasyonun başında Ceyhun ve Esra vardır. Ancak Firuz’un pes etmeye niyeti yoktur. Bir yandan Ahmet Yılmaz kimliğiyle sahip olduğu bağlantılarını devreye sokar.  Bir yandan da Kandemir ve çetesine bunun hesabını sormak için harekete geçer.
Maşukayı “Sevgililer Günü” telaşı alır. Kandemir’le beraber geçirmek için planlar yapar.
Ceyhun’un tesadüfen Aysel’den duydukları Nevizadeler’le ilgili kafasının karışmasına sebep olur. Sonunda ekip yaptıkları işle ilgili, Ceyhun’la yüzleşir ve yaptıklarını bir bir itiraf ederler.
Sonuç ne olursa olsun kanun adamı Ceyhun gerekeni yapmak için harekete geçer. Ancak genç komiserin başına öyle bir olay gelir ki işler hiç beklemediği şekilde yön değiştirir.

Yapım: D Yapım
Yapımcı: E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı: Ayşıl Tay
Yönetmen: Murat Onbul
Senaryo: Uğraş Güneş
Görüntü Yönetmeni: Serdar Ünlütürk
Sanat Yönetmeni: Murat Güney
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Oyuncular: Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Demet Gül (Maşuka), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Emre Kınay (Firuz) ve Zihni Göktay (Servet)

Yayın Tarihi : 16 Şubat Pazartesi/2015
Yayın Saati  :20.00

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karanlık Cennet - Black Heaven (2010) Başka Bir Hayatta - Past Lives (2023) Aşkın İkinci Yarısı (2010) Zaman Yolcuları - Safety Not Guaranteed (2013) Sagu & Pagu: Büyük Define (2018) Üzgünüz, Size Ulaşamadık - Sorry We Missed You (2019)

Leave a comment