Kâfir: Cuhanna Cin Kabilesi

Senaristliğini ve yönetmenliğini Hasan Gökalp’in üstlendiği korku türündeki filmde, aşk yaşayan bir çifte yapılan büyü ve yaşadıkları musallat konu ediliyor. Büyücü, kâfir cinleri kullanarak Allah’ın bütün yasaklarını hiçe sayar, ısrarla bu eylemine devam eder ve küfre girecek her şeyi yapar. Ama bir gün kâfir cinleri yanlış kişiye yönlendirir.

Konu: Yasemin, kardeşi Ayşe ile birlikte yalnız yaşamaktadır. Yasemin, nişanlısı Ufuk ile mutlu bir birliktelik yaşamaktadır. Yaşadıkları güzel bir hayatın hüsrana dönüşeceği dönüm noktasında, her şey Ayşe’nin gördüğü bir kabusla sarsılır. Kardeşlerin kabus sandığı ve aslında gerçeklerin, kendilerine musallat olunduğu evlerinde bir anda dengeler bozulmaya başlar ve hayatları perişan olur. Hiçbir şey tesadüf olmadığı gibi, şüphesiz ki Yasemin, kâfir bir büyücü tarafından kendilerine yapılan çok kötü bir büyünün tesiriyle musallat olan Cuhenna kabilesinden bazı varlıkların hazırladıkları kötü bir sürecin içine sürüklenirler.

Oyuncular: Selim Aygün, Gamze Kırlı, Beyza Metin, Caner Çeleksiz, Elif Çapkın, Kübra Kılınçkaya, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Tahir Ulubayrak
Yönetmen: Hasan Gökalp
Senaryo: Hasan Gökalp
Yardımcı Yönetmen: Engin Akyıldırım
Görüntü Yönetmeni: Emre Karadaş
Işık Şefi: Anıl Ercenk
Sanat Yönetmeni: Soner Karademir
VFX: Yusuf Ulufer
Renk: Filiz Gül
Ses Tasarım / Müzik: Samet Önder
Kurgu: Selçuk Erdin
Makyaj: Gülseren Köseoğlu
Uygulayıcı Yapımcı: Burak Donay
Reji: Anıl Zere, Meryem Çiftlik, Yüksel Öztürk
Ses: Şeref Dikmen

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
İnsanları Seyreden Güvercin - En Duva Satt på en Gren Och Funderade på Tillvaron – A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence (2014) New York in New York (2019) Yük (2013) ÖRÜMCEK-ADAM™: EVE DÖNÜŞ YOK - SPIDER-MAN™: NO WAY HOME (2021) Shazam! Tanrıların Öfkesi - Shazam! Fury of the Gods (2023) Aşkopat (2015)