DOSTLUĞUN GÜCÜNE İNANAN,
SIMSICAK BİR ROMAN:
KAFESLERİMİN LİSTESİ!

Dostluğun gücüne, birini olduğu gibi kabullenmenin önemine dair sımsıcak bir genç roman: Kafeslerimin Listesi, hep kitap logosuyla 11 Ağustos’ta raflarda! Amerikalı yazar Robin Roe’nun kaleme aldığı ve sadece gençlerin değil yetişkinlerin de hayatına dokunan bu hareketli ve dikkat çekici romanı okuduktan sonra, kahramanlarını aklınızdan bir an olsun çıkaramayacaksınız.

Dokuz yaşında anne babasını kaybeden Julian, kendisinden dört yaş büyük Adam ve annesinin yanına verilir. Fakat eniştesi bir süre sonra onu yanına alır. Adam’ı beş yıldır görmemiştir. Sonra bir gün yeni başladığı lisede karşılaşır Adam’la. Aralarında yeniden kurulan güçlü bağ Julian için yalnızlığının sonudur bir nevi. Mutsuzlukları, acıları dinmese de onu koruyup kollayan, onunla dost olan biri vardır hayatında yeniden.

Ürkek, çekingen, hayal kurarak korkularından sıyrılmaya çalışan Julian ve hiperaktif, etrafına neşe saçan Adam’ın kurduğu güçlü bağ, sadece gençlerin değil yetişkinlerin de hayatına dokunacak.

Genç ve ergen psikolojisi üzerinde çalışan Amerikalı yazar Robin Roe imzalı Kafeslerimin Listesi; Booklist, Kirkus, School Library Journal, Shelf Awareness ve Publishers Weekly’de de oldukça olumlu değerlendirmeler aldı.

Emili İlemre’nin İngilizce aslından dilimize çevirdiği Kafeslerimin Listesi, 11 Ağustos’ta hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bahar Tatili - Spring Breakers (2013) Erkek Aklı - A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III (2013) Kral Fil - The Elephant King (2023) Lübbey’in Laneti: İfritler (2022) Aşka Son Şans / Last Chance Harvey (2009) Küçük Kahraman - Knight Kris (2019)