AYGÜN KAZIMOVA DÜNYACA ÜNLÜ SNOOP DOGG DÜETİ!
ERDAL TOSUN OYUNCULUĞA BAŞLAMA HİKAYESİYLE STÜDYOYU KIRDI GEÇİRDİ
KADİR ÇÖPDEMİR’DEN SEZON FİNAL PROGRAMINDA DUYGUSAL VEDA!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’un sezon finalinde çok zengin, renkli ve eğlence dolu bir konuk yelpazesi vardı. Dünyaca ünlü şarkıcı, Azerbaycan’ın divası Aygün Kazımova; ünlü aranjör, pop müziğin dehası Murat Yeter,  vizyona yeni giren Koğuş Akademisi filminin oyuncularu, usta aktör Erdal Tosun ve Çetin Altay ile pop müziğin iki ünlü ismi Yonca Lodi ve Niran Ünsal’dı.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

AYGÜN KAZIMOVA “AYNASIZ ÇIKMAM”
Aygün Kazımova programa sihirli aynasıyla giriş yaptı. Kazımova, “Ben bu aynadan alıyorum enerjimi. Bu aynaya bakmazsam günüm kötü geçiyor. O yüzden aynamla birlikte geldim” sözleriyle duruma açıklık getirdi. Kadir Çöpdemir de aynayı eline alıp bir deneme yaptı ve bu duruma ikna oldu.

AYGÜN KAZIMOVA DÜNYACA ÜNLÜ SNOOP DOGG DÜETİ!
Kazımova, dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg ile düet yaptığını ve yakın zamanda piyasaya çıkacağını müjdeledi.

STÜDYO KOPTU!
Aygün Kazımova ve Murat Yeter düeti stüdyodaki enerjiyi zirveye çıkardı.

MURAT YETER YARATICI EKİBİ AYAKTA ALKIŞLADI!
Program ekibinin, Murat Yeter’in şimdiye kadar yaptığı müziklerdeki ritm üzerine hazırladığı eğlenceli bir video, başta Murat Yeter olmak üzere izleyenleri kahkahaya boğdu. Murat Yeter ayakta alkışladı.

YONCA LODİ VE NİRAN ÜNSAL DİNLEYİCİYİ MEST ETTİ
Yonca Lodi ve Niran Ünsal’ın birer parçalık performansları stüdyoyu adeta büyüledi.

ERDAL TOSUN OYUNCULUĞA BAŞLAMA HİKAYESİYLE STÜDYOYU KIRDI GEÇİRDİ
Erdal Tosun’un, oyunculuk kariyerine başlama hikayesi stüdyoda kahkahalara neden oldu.

ERDAL TOSUN VE ÇETİN ALTAN’DAN ESPRİ BORBARDIMANI!
Bir ara Kadir Çöpdemir, Erdal Tosun ve Çetin Altay arasında dönen espri tufanı izleyenleri kahkahaya boğdu.

AYGÜN KAZIMOVA VE MURAT YETER’DEN MİNİ KONSER
Programın finalinde Aygün Kazımova ve Murat Yeter deyim yerindeyse mini bir konser vererek stüdyoda coşkuyu tavan yaptırdı.

KADİR ÇÖPDEMİR’DEN VEDA!
Kadir Çöpdemir, son programına kadar kendisini yalnız bırakmayan izleyiciye program ekibi adına teşekkür ederek, duygusal bir tonda izleyenlere veda etti.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker’in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.
www.facebook.com/koptugeliyortv
http://twitter.com/koptugeliyortv

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157633519677363″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Örümcek (2017) Sihirli Orman: Peri Kraliçesi (2022) Pinokyo - Pinocchio (2015) 360 (2012) Kehanet: Ayasofya (2021) Kırımlı (2014)

Leave a comment