YETENEK SİZSİNİZ BİRİNCİCİ
ATALAY DEMİRCİ HALAY BAŞI OLDU

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor bu hafta da renkli konuklarıyla ekranları salladı, izleyenleri kahkahalara boğdu!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show’un bu haftaki konukları; Yetenek Sizsiniz yarışmasının galibi, ekranların yeni fenomeni Atalay Demirci, Türk Halk Müziğinin kadife sesi, hocaların hocası Orhan Hakalmaz, ve başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle hafızalara kazınan Merve Sevi oldu.
İşte bu eğlenceli geceden notlar…

ATALAY DEMİRCİ’DEN YARI STAND-UP
Atalay Demirci’nin yarı stand-up gösterisi tadında geçen programda, Orhan Hakalmaz da Atalay Demirci’den eksik kalmayarak komik anıları ve neşeli türküleriyle izleyenleri ve ekran başındakileri coşturdu.

ORHAN HAKALMAZ ESPRİ YAPINCA ATALAY DEMİRCİ’DE TÜRKÜ SÖYLEDİ!
Orhan Hakalmaz’ın yaptığı espriler ve anlattığı hikayelere cevap olarak sazı eline alan Atalay Demirci, Orhan Hakalmaz’ın bağlamasıyla eşlik ettiği ” Günah Benim Suç Benim” isimli türküye getirdiği muhteşem yorumuyla izleyenleri büyüledi.

ATALAY DEMİRCİ’YE TOP5 VİDEOLARDAN BOL MALZEME!
Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show’un vazgeçilmezlerinden olan “Bu Hafta Ne Oldu Top5” videoları çok dikkat çekerken, yetenekli komedyen Atalay Demirci de kendine buradan bolca malzeme çıkarmasını ve stüdyoyu kahkahaya boğmasını bildi.
MERVE SEVİ’DEN ORGAN BAĞIŞI PROJESİNE DESTEK!
Orhan Hakalmaz’ın “Yaşanır Mı Hiç” isimli türküsüyle devam eden programda, Merve Sevi’nin tanıtımcılarından biri olduğu “organ bağışı” projesi de özenle vurgulandı.

SERDAR ORTAÇ BENZERİ KONUK ŞAŞIRTTI!
İlerleyen dakikalarda Kadir Çöpdemir-Atalay Demirci-Orhan Hakalmaz üçlüsünün ortak espriler tufanına dönen programda, sürpriz konuk olarak sahneye çıkıp tek parçalık bir performans sergileyen Serdar Ortaç… benzeri konuk izleyenleri bir anlığına “acaba?” dedirtti ama gerçek kısa sürede anlaşıldı.
KELBAŞDER DERNEĞİ KIRDI GEÇİRDİ!
Koptu Geliyor ekibinin Atalay Demirci için hazırladığı “KelBaşDer – kel ve başarılı sanatçılar derneği” videosu ünlü komedyeni ve ekran başındakileri kırdı geçirdi.
Programın bir başka eğlenceli kısımlarından “o mu bu mu?” köşesinde ise konukların ve toplumun genelinin enteresan konulardaki tercihleri gözler önüne serildi. Örneğin sevilen türkücü Orhan Hakalmaz, “Gangnam Style mı, Harlem Shake mi?” sorusuna “tabii ki Harlem!” yanıtı verdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Cinni Nazar (2021) Üç Harfliler 2: Hablis (2015) Küçük Kahramanlar - Gnome Alone (2018) Kız Kardeşler (2019) Obsesyon (2023) Felak (2017)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment