YALAN DÜNYA EKİBİNDEN
GUPSE ÖZAY DEDİKODUSU ŞAŞIRTTI!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’un bu haftaki konukları; Yalan Dünya dizisindeki Nurhayat karakteriyle fenomen olan Gupse Özay,elektronik müziğin Türkiye’deki en önemli temsilcisi Bedük ve İşler Güçler dizisinin yıldızı Yeliz Şar oldu.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

GUPSE ÖZAY ŞAŞIRDI!
Yayın esnasında stüdyoya davet edilen 10 yaşındaki Öykü Özer, birebir yaptığı Nurhayat taklidiyle Gupse Özay’ı bile şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu şaşkınlığını, “Sanki 10 senedir görmediğim kardeşimi görmüş gibiyim” sözüyle dile getirdi. Öykü ile Gupse’nin karşılıklı diyalogları stüdyoda kahkaha dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

YALAN DÜNYA EKİBİNDEN GUPSE ÖZAY DEDİKODUSU!
Gupse Özay’a yapılan sürprizler bununla sınırlı değildi. Yalan Dünya setine sızan Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor ekibi; İrem Sak ve Sarp Apak’ın Gupse hakkında yaptıkları dedikoduyu ‘gizli kamera’ ibaresiyle ekrana verince ünlü oyuncu Gupse Özay şoke oldu. Kendisi hakkında set arkadaşlarının konuştuğu şeyleri ciddiye alan Gupse, görüntünün sonunda bunun bir şaka olduğunu anlayınca rahat bir nefes aldı.

BEDÜK ÇOŞTURDU!
Bedük, sık sık son albümünden şarkılarını canlı seslendirerek yayının coşkusunu doruklara çıkaran isim oldu.

STÜDYODA DUYGU DOLU ANLAR…
Yayına davet edilen müzisyenler; Hasan Gözetlik, Aykut Sütoğlu ve Memduh Akatay orkestra ekibiyle birlikte çaldıkları ‘Yastayım’ şarkısı ile gönüllerde taht kurdu. Yetenekli müzisyenler konuklara duygu dolu anlar yaşattı.

Beatbox yaparak büyük bir üne kavuşan Serkan Kılıç programın sürprizleri arasındaydı. Oldukça coşkulu bir performans sergileyen Kılıç, seyircinin enerjisini zirveye çıkarmayı başardı.

Program, 18 Mart Çanakkale Şehitleri haftasını da unutmadı. ‘Çanakkale Geçilmez’ adlı rap şarkısıyla stüdyoda büyük bir performans sergileyen Murat K. izleyenlere farklı duygular yaşattı.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker’in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan  “Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!”, her yaştan seyirciyi TRT1’e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

www.facebook.com/koptugeliyortv
http://twitter.com/koptugeliyortv

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karabasan - The Babadook (2014) Memoria (2022) Şeytanın İni - Red State (2011) Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) (2015) Eternals (2021) Yepyeni Bir Hayat - A Brand New Life (2010)

Leave a comment