Abullah ŞAHİN Nokta Tiyatrosu’ndan örnek bir davranış Silivri Ceza Evinde kader mahkumlarına sergiledikleri “Kız Kıskanç” Oyunu ile bir sosyal sorumluluğa imza attılar. Oyunu beğenen kader mahkumları oyundaki hiçbir espiriyi kaçırmayıp pozitif enerjileri ile oyun sonunda oyuncuları ayakta alkışladılar. Nokta Tiyatrosu’nun oyunundan memnun kalan cezaevi savcıları sayın Metin ARDA ve Muhittin BAKIRKÖYLÜ oyuncuları tebrik ederek çiçek taktim ettiler yeni bir oyunla en kısa zamanda tekrar sizi ağırlamak isteriz dediler. Organizasyonda emeği geçen Ramazan SÖZER’e de teşekkür edildi. Oyuncular: Abdullah ŞAHİN, Çiğdem TUNÇ, Sema ARAS,  Mehmet TOKAT, Özhan CARDA,  Şebnem ERDENER ve Emin ÖZBEY Silivri Cezaevinde sergiledikleri oyundan memnun kaldıklarını ve çok güzel ağırlandıklarını dile getiren oyuncular  en kısa zamanda yeni bir oyunla tekrar geleceklerini ifade ettiler.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Dracula: Başlangıç - Dracula Untold (2014) My Hero Academia The Movie: World Heroes’ Mission (2021) Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş - Boonie Bears: Back to Earth (2022) İki Kafadar: Chinese Connection (2013) Kaygı (2017) AVATAR (2022)

Leave a comment