THE ADJUSTMENT BUREAU-KADER AJANLARI 4 MART 2011’de TÜRKİYE SİNEMALARINDA

Kaderimizi biz mi kontrol ediyoruz, yoksa görünmez güçler mi bizi idare ediyor? Matt Damon, gerilim filmi The Adjustment Bureau’da Kader’in onun için planlarını görür ve başka bir şey istediğini fark eder. Bunu elde etmek için de, hayatı boyunca sevdiği tek kadını günümüz New York caddelerinin her yerinde kovalaması gerekir.

Amerika Birleşik Devletleri senatosuna girmek üzere olan, hırslı politikacı David Norris (Damon) daha önce tanıdığı hiçbir kadına benzemeyen, güzel modern balerin Elise Sellas’la (Emily Blunt) tanışır. Tam ona âşık olmaya başladığını fark ettiği an, gizemli adamlar çifti ayırmak için karşılarına çıkar.

Bu adamlar sahip oldukları güçle, David ve Elisa’nın bir araya gelmesine engel olmak için, ellerinden geleni yapacaklardır. Bu yoğun engellemeler karşısında, David ya Elisa’nın peşini bırakıp daha önce kendisi için çizilmiş yoldan gidecek… ya da Kader’e karşı gelmek için her şeyi tehlikeye atıp onunla olacaktır.

George Nolfi’nin (Ocean’s Twelve’in senaristi, Son Ültimatom’un yazarlarından)  beyaz perdeye uyarlayıp yönettiği The Adjustment Bureau, Philip K. Dick’in (“Gerçeğe Çağrı-Total Recall,” “Azınlık Raporu” and “Bıçak Sırtı”) kısa öyküsünden uyarlandı.

Tür:    Gerilim
Cast:    Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, John Slattery, Shohreh Aghdashloo, Michael Kelly, Terence Stamp
Yönetmen: George Nolfi
Senaryo: George Nolfi
Uyarlandığı
“The Adjustment Team”
Kısa öyküsünün yazarı: Philip K. Dick
Yapımcı: Chris Moore, Michael Hackett, George Nolfi, Bill Carraro
Sorumlu yapımcı:        Jonathan Gordon

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Fal (2015) Marlowe (2023) Bizi Kötüden Koru - Deliver Us From Evil (2014) Turist - Force Majeure (2015) Kaçakçılar - Smugglers (2023) Çifte Soygun - Flypaper (2012)

Leave a comment