KAÇIŞ PLANI 2: HADES
(ESCAPE PLAN 2: HADES)

“Hapishane Değil, Makina… Kaç ve Hayatta Kal!”

29 HAZİRAN’DA SİNEMALARDA!

Sylvester Stallone, Ray Breslin rolünde bir kez daha izleyiciyi gerilim dolu aksiyona davet ediyor!

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, 50 Cent gibi oyuncuları ile dikkat çeken aksiyon filmi Kaçış Planı, 5 yıl aradan sonra ikinci halkası ile dönüyor. Serinin ilk filmi Kaçış Planı, ülkemizde 10 Ocak 2014’te vizyona girmişti ve 73 binin üzerinde seyirciye ulaşmayı başarmıştı.

Dünyanın en önemli güvenlik uzmanı ve tasarımcılarından olan Ray Breslin’i merkeze alan devam filminde de Ray’i başarılı aksiyon aktörü, Sylvester Stallone canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda bu defa Mikael Håfström yerine yönettiği aksiyon filmlerinden tanıdığımız Steven C. Miller oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Spectre ve Galaksinin Koruyucuları’ndan tanıdığımız Dave Bautista, Silent Night ve Ocean’s 8 filmlerinde yer almış olan aktris Jaime King ve dünyaca ünlü hip-hop sanatçısı Curtis ’50 Cent’ Jackson yer alıyor. Serinin üçüncü filminin hazırlıkları başlamışken, filmde Sylvester Stallone, Dave Bautista, Jaime King, 50 Cent gibi oyuncuların tekrar yer aldığı da açıklandı.

Yönetmen Steven C. Miller (Silent Night, Marauders, First Kill), Ray Breslin’in ilk serüveninin kendisine “modern klasik” bir his verdiğini ve Kaçış Planı: Hades ile yeni bir şey denemesine de ilham verdiğini söylüyor. Bu süreçte en sevdiği filmlerden bazılarının onu etkilediğini dile getiren Miller, Blade Runner ve Alien gibi Ridley Scott’ın başyapıtlarından etkilendiğini dile getiriyor.

Gösterim Tarihi: 29 Haziran 2018
Dağıtım: CGE Mars Dağıtım
İthalat: Medyavizyon Film
Tür: Aksiyon, Gerilim
Senaryo: Miles Chapman
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Steven C. Miller
Oyuncular: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Jaime King, 50 Cent, West Chatham

Konu:

Ray, (Stallone) 3 yılın ardından “The Tomb” isimli kaçması imkânsız hapishaneden kaçmayı başarmıştır ve kaçışının ardından birinci sınıf güvenlik forumu düzenlemiştir. Fakat Breslin’in ekibinden dövüş ustası Shu (Xiaoming Huang) insan üstü kavgaların döndüğü HADES olarak bilinen bilgisayarlı tekno terör labirentinde kaybolur.

Breslin, arkadaşını bu akıl almaz makinadan kurtarmak için gizli bir plan yapar. Bu planda Breslin, ölümsüz tanrı olarak bilinen çok sert bir kayaya çarpar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çalıntı Hayat - The Words (2012) Aşk Sanatı - L’Art d’Aimer - The Art Of Love (2012) İşe Yarar Bir Şey (2017) Başlangıç - Inception (2010) Göç Mevsimi - Pajaros de Verano – Birds of Passage (2019) Bir Tutam Cennet - A Little Bit Of Heaven (2011)