“KAÇAK PRENSES” çok eğleneceğiniz bir komedi.  – Time Out
Sarah Gadon, Elizabeth rolünde büyüleyici. Bir yıldız doğuyor. – Total Film İçinizi ısıtacak bir film. Gadon, Powley ve Reynor’dan aşık olunası performanslar – Daily Telegraph
Çok eğlenecek ve iyi hissedeceksiniz – Heat

bir Julian Jarrold filmi.

KISA SİNOPSİS
8 Mayıs 1945, Zafer Günü. II. Dünya Savaşı’nın sonlandığı gününde ertesinde Britanya’da büyük bir kutlama olacak, geride kalan acı dolu altı yıl kadehlerle, kahkahalarla, havai fişeklerle geçmişe gömülecektir… Geçen altı yılda herkes kadar savaşın içinde olan, gündelik hayatları etkilenen iki kişi daha vardır: Prenses Elizabeth (Sarah Gadon) ve Prenses Margaret (Bel Powley). Kekemeliği ile bilinen Kral George (Rupert Everett) ile Kraliçe Elizabeth (Emily Watson) kutlamaların yapılacağı gece, Kral halka seslenirken kızlarının yanlarında olmasını isterler. Fakat tahtın varisi Prenses Elizabeth için sokaktaki hayata karışabileceği son şanstır bu gece. Kral ve Kraliçeyi ikna eden iki prenses kutlamalara katılmak için saraydan ayrılırlar. Bu ayrılış prensesleri macera ve eğlenceyle dolu bir geceye sürüklerken, geleceğin kraliçesi Elizabeth, Jack isminde kaçak bir askerle ve o güne dek hiç hissetmediği duygularla tanışır.

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Julian Jarrold
Yapımcılar: Robert Bernstein
Görüntü Yönetimi: Christophe Beaucarne
Senarist: Kevin Hood, Trevor De Silva
Müzik: Paul Englishby
Oyuncular: Sarah Gadon, Bel Powley, Jack Reynor, Emily Watson, Rupert Everett
Süre: 97 dakika

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Can Tertip (2015) Şark Oyunları - Eastern Plays (2010) Cehennem (2010) Kabir Azabı (2018) Geçit Yok - The Last Stand (2013) Dune: Çöl Gezegeni - Dune (2024)

Leave a comment