JOLLY JOKER İSTANBUL’da Bu Hafta

Moğollar, Mehmet Erdem, Jeff Loomis, Emre Aydın ve Levent Yüksel bu hafta Jolly Joker İstanbul sahnesinde… Çelik ise 19 Kasım Pazartesi akşamı yeni albümünü tanıtacak.

13 Kasım Salı: ANADOLU  POP PARTİ – MOĞOLLAR ve DJ GÜVEN ERKİN ERKAL
Türkiye’de rock müziğin yükseliş yılları… 60 ve 70’li yılların konser afişleri, dergileri ve bilinmeyen arşiv fotoğrafları eşliğinde dönemin unutulmaz şarkıları. Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, Öztürk Serengil, Mavi Işıklar, Ajda Pekkan, Silüetler ve daha kimler kimler… Kabinde Dj Güven Erkin Erkal.
Saykodelik yılların en büyük grubu ve tanığı Moğollar canlı performansıyla sahnede. Kendi klasikleri ve geçmişte eşlik ettikleri unutulmaz yıldızların en güzel şarkıları da bu özel gecede repertuarlarında yer alacak.

14 Kasım Çarşamba : MEHMET ERDEM
Mehmet Erdem nam-ı diğer Hakim Bey, uzun yıllardır  film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirip ve bu başarısını bir de Altın Portakal ile taçlandırmıştı. Sanatçı, ilk solo çalışması “Herkes Aynı Hayatta” isimli albümünü 2012 Nisan ayında yayınladı.
Son dönemin en sevilen ve izlenen dizilerinden “Leyla ile Mecnun”un da müziklerini yapan sanatçı çıkış şarkısı Sezen Aksu imzalı “Hakim Bey” yorumu ile büyük beğeni topladı. Sadece müzik dünyasında değil aynı zamanda medyada da büyük beğeni toplayan ve Türkiye’nin Leonard Cohen’i olarak adlandırılan Mehmet Erdem’in kendine has vokalini daha geniş kitlelere tanıtacağı ve Türk Pop müziğine yeni bir heyecan katacak olan albümünün konseri Jolly Joker sahnesinde gerçekleşecek.
Kendi şarkılarının yanı sıra albümünde de olduğu gibi birçok cover şarkıdan oluşan repertuvarı ile dinleyenleri mest etmeye hazırlanan Erdem’in bu unutulmayacak sahne performansı kaçırılmaz.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (17. hafta):
Zah-Har 'Cin Ahalisi' (2024) Oyun Gecesi - Katala (2024) Arınma - Immaculate (2024) Küçük Don Kişot'un Maceraları - Giants of la Mancha (2024) Boy Kills World (2024) Cadı (2024) Rekabet - Challengers (2024) Siyah Çay - Black Tea (2024) Dublör Filmi (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kartopu Savaşları - La Guerre des Tuques – Snowtime (2016) Maymun Prens - Pourquoi J’ai Pas Mange Mon Pere (2015) Öldüren Tutku - Passion (2013) Benim ve Roz’un Sonbaharı (2009) Antep Fıstığı (2018) Gassal (2015)

Leave a comment