Jolly Joker bayramda da hız kesmiyor…
Model ve Feridun Düzağaç Jolly Joker İstanbul sahnesinde.

26 Ekim Cuma Model

Son dönemin yıldızı parlayan başarılı grubu Model 26 Ekim Cuma akşamı Jolly Joker sahnesini şenlendirecek.
İlk olarak isimlerini Roxy Müzik Günleri’nde Billboard özel ödülüyle A Due Carmen olarak duyduğumuz topluluk, o dönemde ska-pop olarak tanımlayacağımız bir müzik icra ediyordu. 2008 yılında isimlerini Model olarak değiştirmeleri hem müziklerine hem de duruşlarına yansıdı. Model, 2009 yılında yayınladıkları “Perili Sirk” EP’sinde “Bak Bir Varmış Bir Yokmuş” cover’ı için Levent Yüksel ile bir araya geldi.
Şarkılarında, hüznü ve eğlenceyi iç içe yansıttığını söyleyen Model’in beklenen yükselişi Demir Demirkan prodüktörlüğünde kaydettiği ikinci stüdyo albümleri “Diğer Masallar” ile gerçekleşti. Albümün dikkat çeken parçalarından biri de daha once Sertab Erener’in yorumladığı Sezen Aksu şarkısı “Yalnızlık Senfonisi”.
27 Ekim Cumartesi Feridun Düzağaç
Pop müziğimizin sevilen ismi Feridun Düzağaç çok özel şarkılarıyla Jolly Joker İstanbul’da olacak.
İlk kez Mersin’de bir grubun solisti olarak şarkı söylemeye başlayan Feridun Düzağaç, kendi müziklerini üretmeye 1988’de üniversiteden dört arkadaşıyla birlikte kurduğu Tını grubuyla başladı. 1990’lı yıllardan beri melankolik şarkı sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Düzağaç, 2009 Kral TV Video Müzik Ödüllerinde “Beni Bırakma” şarkısına çektiği klip ile “Yılın Klibi” ödülüne layık görüldü. Feridun Düzağaç

30 Ekim Salı – Engin Gürkey ile 12. Perküsyon Buluşmaları
Perküsyon sanatçısı, eğitmeni ve besteci Engin Gürkey, yetiştirdiği müzisyenlerle birlikte başta Türk perküsyonları olmak üzere farklı kültürlere ait vurmalı çalgı ve ritimleri Engin Gürkey Vurmalı Çalgılar Topluluğu ile müzikseverlere sunuyor.
Günümüzde yurtiçi ve yurt dışında bir çok festival ve konser çalışmalarını sürdürmekte olan sanatçının, 2005-2012 yılları arasında“World Of Percussion” ,“Gül Dede” ve “Nabız ”isimli  albümleri yayınlanmıştır.
Hep Beraber Müziğin Nabzını Tutuyoruz
Engin Gürkey Perküsyon topluluğunun konserinden sonra sahne Gürkey Perküsyon Atölyesi kursiyerlerinin performansları ile devam edecek. Dinleyenlerin de sahneye çıkabileceği konser bol ritimli geçecek!

31 Ekim Çarşamba İskender Paydaş
Başarılı müzisyen İskender Paydaş, “Zamansız Şarkılar” ile Jolly Joker İstanbul’da.
“Zamansız Şarkılar”, sanatçının, müzik yolculuğuna başladığı yıllardan bu yana besteci ve aranjör olarak imza attığı “Bu Aşk Fazla Sana”, “Batsın Bu Dünya”, “Kar Beyaz”, “Tavla” gibi en bilindik şarkılarını alışılan formlarının dışında yeniden aranje ederek geleceğin sound’unu yakaladığı bir albüm oldu. Batı sound’unun içine yerleştirdiği doğu motiflerinin dengesindeki uyum ile son yılların en dikkat çekici çalışması olan “Zamansız Şarkılar” ünlü müzisyenin dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra; “Dr.”, “Yeni Aşk” ve “Nasıl Yani” gibi yepyeni hitlere uzanan etkili repertuvarından oluşuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Şeytan - Devil (2010) Düş Peşine (2022) Locke (2014) Disco Boy (2023) Tarzan (2014) Ay Lav Yu Tuu (2017)

Leave a comment