SEKSİ MÜZİĞİYLE JOHN MONKMAN
indigo KABİNİNDE!

2012′ den beri birçok elektronik müzik severin “yükselen DJler” listesinden inmeyen John Monkman, İstanbullu müzik severler için, 15 Şubat Cumartesi gecesi indigo kabinine geliyor!

John Monkman, Beatport Deephouse Chart’ da 1 numaraya kadar yükselen“Don’t Have to be Beautiful” isimli single’ i ile ismini duyurduktan sonra, Monkman “K.I.S.S. M.E.” ve “The Heat” gibi parçaları ile kendinden söz ettirmeye devam etti. Seth Troxler ve Laurent Garnier’ nin ilgisini çekmeyi başaran DJ’ in mixing ve sound design’ a merakı onun başarısının tesadüf olmadığını kanıtlıyor. Yaptığı müziği seksi ve çekici olarak tanımlayan bu yetenekli adamın parçaları bolca disco ve 80’s elementleri içeriyor.
John Monkman’ ın bilinmeyen bir tarafı ise Radiohead, Chic, Groove Armada ve Pink Floyd gibi önemli prodüksiyonların yapım aşamasında yer almış olması.
Romanya’ daki new wave elektronik müzik akımının en iyi temsilcilerinden biri olan NTFO ise, Solomun, Richie Hawtin, H.O.S.H., Loco Dice ve Luciano gibi ağır topların da desteğini alan bir ikili.
İlk vinyl albümlerini 2010 yılının Ocak ayında yayınlayan bu Rumen gençler, üretken yapıları ile dikkatleri üzerlerine çekmeye kararlı.  2011′ de Diynamic’le sözleşme imzaladıktan hemen sonra yayılan ünleri ile birçok önemli festivalde yer alan bu ikili, İstanbul’ daki EDM severleri de heyecanlandıracağa benziyor.
John Monkman ve NTFO 15 Şubat Cumartesi gecesi NewSpeak organizasyonu ile indigo’ da olacak. Bu iki önemli ismin dans pistini hareketlendireceği bu geceyi kaçırmayın.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ölü Yatırım (2018) Savaşçı - The Dead Lands (2015) Ali Çevlik (2022) Serseriler - Neds (2011) Yolcular / Passengers (2009) Yasak Aşk - A Royal Affair (2012)

Leave a comment