ÜNLÜ OYUNCU JAMES MCAVOY’UN YENİ FİLMİ
WELCOME TO THE PUNCH’TAN İLK KARELER

Wanted’dan sonra yeni bir aksiyonla karşımıza çıkan James McAvoy’un yeni filmi WELCOME TO THE PUNCH’ın setinden ilk kareler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Türkiye dağıtım hakları D Productions’ta olan Welcome To The Punch soluk soluğa izlenecek bir gerilim-aksiyon filmi.

Yönetmenliğini Eran Creevy’in üstlendiği filmde James McAvoy’a (Wanted, Atonement), Mark Strong (Sherlock Holmes, Robin Hood), Peter Mullan ve David Morrissey eşlik ediyor.

Polis dedektifi Max Lewinsky (McAvoy) uzun süredir azılı bir suçlu olan Jacob Sternwood’un peşindedir. Onu bir kez tuzağa düşürmüş fakat elinden kaçırmıştır. Sternwood’un oğlunun bir çatışmada yaralandığını ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını haber alınca yeni bir tuzak kurar. Amacı bu sefer başarılı olmak ve Sternwood’u yakalamaktır. Bu tuzak sırasında işler karışacak ve hiç hesapta olmayan kirli ilişkiler ortaya çıkacaktır.

Çekimleri tamamlanan film yıl sonuna doğru Türkiye’de vizyona girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Eyyvah Eyvah 3 (2014) MOONAGE DAYDREAM (2022) Ghostbusters: Hayalet Avcıları - Ghostbusters (2016) Napolyon - Napoleon (2023) Düş Peşine (2022) Karda Bir Beyaz Kuş - White Bird in a Blizzard (2014)

Leave a comment