SPECTRE
24. JAMES BOND MACERASI
ÇEKİMLER BAŞLIYOR
Yönetmen  Sam Mendes
Yapımcılar Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli
James Bond 007 Rolünde Daniel Craig
LONDRA, 4 Aralık 2014 – 007 Sahnesi, Pinewood Stüdyoları, Londra.  James Bond Yapımcıları, Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli bugün 24. James Bond Macerası’nın adının SPECTRE olduğunu açıkladılar. Albert R. Broccoli’nin EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, ve Sony Pictures Entertainment’ın sunduğu filmin yönetmeni Sam Mendes. Ian Fleming’in yarttığı James Bond 007 karakterini dördüncü kez Daniel Craig canlandırıyor. SPECTRE’in çekimleri 8 Aralık, Pazartesi günü başlayacak ve film 6 Kasım 2015’ten itibaren tüm dünyada vizyona girmeye başlayacak.
Daniel Craig ile birlikte bir önceki filmden rollerine geri dönen oyuncular; Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ve Rory Kinnear, ile bu filmde kadroya dahil olan oyuncular; Christoph Waltz, Léa Seydoux, Dave Bautista, Monica Bellucci ve Andrew Scott’ın isimlerini, yönetmen Sam Mendes açıkladı. Aynı zamanda Mendes, SPECTRE filmi için Aston Martin’in özel olarak tasarladığı Aston Martin, DB10’u da ilk kez görücüye çıkardı.
Bond’un geçmişinden şifreli bir mesaj, onu tehditkar bir organizasyonu açığa çıkaracağı bir davaya sürükler. M, gizli servisi ayakta tutmak için politik güçlere karşı mücadele verirken, Bond da SPECTRE’in ardındaki korkunç gerçeği açığa çıkarmak için uğraş vermektedir.
007’nin yapımı öncelikli olarak Londra’daki Pinewood Stüdyolarında ve Londra, Mexico City, Roma ve Fas’ta Tangier ve Erfoud şehirlerinde yapılacak. Sölden ile birlikte, diğer Avusturya lokasyonları Obertilliach, ve Lake Altaussee’de Bond bir kez daha karlı ortamlara geri dönecek.
Yapılan açıklamada, Wilson ve Broccoli, “ Daniel’in dördüncü kez seriye dahil olmasından çok mutluyuz ve Sam’in SKYFALL’un başarısını SPECTRE’de de sürdürmeyi üstlenmesinden dolayı büyük heyecan duyuyoruz” dediler.
Filmin yazarları John Logan ve Neal Purvis & Robert Wade, Görüntü Yönetmeni Hoyte van Hoytema, Editör Lee Smith. Yapım tasarımı Dennis Gassner, Kostüm Tasarımı Jany Temime ve Kompozitör Thomas Newman. Aksiyon Uzmanı Alexander Witt 2. Birim Yönetmeni.  Dublör Koordinatörü  Gary Powell, Özel Efektler Süpervizörü Chris Corbould, Görsel Efektler Süpervizörü Steve Begg.
23. James Bond filmi Skyfall, 70 ülkede 1. Sırada açılış yaparak ve dünya çapında 1.1 Milyar Dolar hasılata ulaşarak bir fenomen olmuştu. Ayrıca, film İngiltere’de 100 milyon pound’un üzerinde hasılata ulaşarak tüm zamanların en yüksek gişe başarısını elde etmişti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Louis Tomlinson: All Of Those Voices (2023) Ali (2019) Elveda İlk Aşk - Goodbye First Love (2012) Saftirik Greg’in Günlüğü: İşte Şimdi Yandık - Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days (2012) Azizler Hapishanesi - Patients of A Saint (2020) Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar - Mujeres al borde de un ataque de nervios (2022)

Leave a comment